no to mosz lepi - jo ino na prawym
ALE
i tak się spocilem - nawet bez trybu R
Printable View
no to mosz lepi - jo ino na prawym
ALE
i tak się spocilem - nawet bez trybu R
Teraz już mnie gościem od golfa nazywają, raz coś o nim wspomniałem, troche to śmieszne. Ah ta wasza nienawiść do innych marek to chyba wynika z podświadomej braku wiary w AR. Jak ktoś jest emerytem i nie lubi czuć przyspieszenia to zmienia postać rzeczy. Jednak ja bym bardzo chciałbym móc chwalić się alfą mocną jak RS6 czy M3, to są mocne samochody a nie 1.8 w 4c prawda? Kiedyś ta marka właśnie takimi samochodami się szczyciła najszybszymi i bardzo mocnymi. Teraz od 30 lat mamy busso, i sie podniecamy jakby to było niewiadomo co.
Te zglebione civicki itd, dla mnie niewiele różnią się od tych postawionych wśród klasyków (na zlocie) wychwalanych i podziwianych 147,gt które równie festyniarsko wyglądają, zrobione na rzeźbę i jedyne czym się różnią od tych german tuningów to tym że mają znacznie mniej koni a niektóre wyglądają jakby z toru F1 je zdjeli..
Kiedyś ta marka była dla estetów pasjonatów, teraz nawet takich tu coraz mniej.
Tak btw. zdjęć to ja jedno po drodzę dostałem, i to przekroczyłem prędkość tylko o jakieś 5 km/h.
Chapeau Bas dla Was Szanowni Organizatorzy za przygotowanie i organizacje tak wspaniałego święta jakie miało miejsce w Gliwicach 1 maja :cool:
niesamowita sprawa zobaczyć tyle alfinek w jednym miejscu, mój nr 105 o tyle cenniejszy :) że akurat zbiegł się z rocznicą powstania marki 105 lecie :D zostanie oprawiony w ramki i powieszony w honorowym miejscu :)
jeszcze raz podziękowania w stronę naszych koleżanek i kolegów organizatorów pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych zlotach :)
WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla organizatorów. Nie spodziewałem się, że to będzie tak wyglądać. Tyle AR w jednym miejscu, cud malina. Można było dostać kręćka od rozglądania się. Mogę się tylko przyczepić do przejazdu (jak większość z nas). Przy takiej ilości samochodów ciężko zapanować nad całością. Sam miałem taką sytuację doganiając samochód przede mną z prędkością ok 80km/h musiałem za chwile hamować do 20km/h (mało nie wjechałem) - mam to na kamerce pokładowej. Gdyby jednak rekordu nie uznali to jestem chętny na koleje bicie. Niech żałują ci którzy nie byli. BTW mój numer 328.
Było całkiem fajnie aczkolwiek spodziewałem się pewnych niedociągnięć organizacyjnych a tu niespodzianka wszystko się udało pozdrowienia dla grupy dolnośląskiej . podczas przejazdu w jednym miejscu moja prędkość to około 120km/h mój numer to560 24 min i 8 sekunda filmiku
A ostrzegali powiesz cos zlego o AR to cie wyklna. Na odchodne powiedza zebys se golfa kupil. A ja chcialem po prostu konstruktywnej dyskusji, moze temat nie ten ale to nie zmienia faktu ze alfisci sa ignorantami, zaslepionymi AR. Z fanami innych marek mozna normalnie pogadac. Odpowiedz jest prosta: bo jest piekna i jeszcze stac mnie na naprawy, a samochod traktuje bardziej jako hobby.