Skoro byś lepszy od jts to chyba wezmę gtv z bysiem . Ok przeglądam tematy , poszerzam wiedzę ^^
Printable View
Skoro byś lepszy od jts to chyba wezmę gtv z bysiem . Ok przeglądam tematy , poszerzam wiedzę ^^
W dużym skrócie - JTS to taki TS, tylko z bezpośrednim wtryskiem. Lepiej ciągnie z dołu, ale jak każdy bezpośredni wtrysk benzyny ma problem z nagarami (osadami). Poza tym sytuacja identyczna jak w przypadku TS-a, czyli jego awaryjność zależy głównie od kultury technicznej poprzednich właścicieli, czytaj: loteria :)
A tu coś z klasyki ..:D gdybym nie miał mojej to bym się chyba nie zastanawiał...
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ycta1.html
Eh gdybym tylko miał kasę...
Bądź uparty to niedługo będziesz miał taką albo nawet lepszą.:D
Żeby to tylko od upartości zależało, to Już dawno bym miał Ferrari F40:-P
Maras zaczyna pierdzielić jak trener personalny - jeszcze chwila i zacznie nas motywować do bycia lepszym sobą :D
Kim jestem? Jestem zwycięzcą! Kim jestem? Jestem zwycięzca! Nie ważne, że sprzedałem alfę i jeżdżę koreańcem. Kiedyś kupię lepszą alfę. Kim jestem? Jestem zwycięzcą! Kim jestem? Jestem zwycięzcą! Volkswagen i Opel to nie moje słownictwo. Kim jestem? Jestem zwycięzcą! Kim jestem? Jestem zwycięzcą! Jestem diamentem.
brawo ty :D