Olek a którędy będziesz chciał jechać bo jak przez Kalisz to możemy się umówić w Kaliszu , będę też chyba musiał do Was wpaść prze zlotem na degustację bo coś smak mi się zapomniał :beerglass:
Printable View
No wiem oficjalnie dopisuje się do listy :) będę dopiero od piątku ale będę.
No widzisz a wyglada jakby gang Paprykarzy byl jednak w komplecie :)
Widzę że wszystkich zamroziło :) ale spokojnie, nadeszła odwilż, ostatni tydzień na wpłaty zaliczek :) do końca tygodnia muszę określić ilość pokoi i wpłacić zaliczki. W przeciwnym wypadku przepada mi rezerwacja.
pisałem z pamięci nick no i sie machnąłem :D
Co do ceny to w produkcji wszystko zależy co się ładuje najtaniej jak się da dobre chmielowe piwo zrobić to wyjdzie +/- 1.50 za butelke w materiałach a jak się zaszaleje to koło 2.50 też może być. Plus tam jeszcze butelki - jak się nie nazbiera to trzeba kupić i wtedy to juz te 4 zł za butelke to bardzo tanio wychodzi faktycznie :).
@alfa.kris.k
Ja raczej będę jechać z łodzi trasą na sieradz bo ładna droga teraz tam jest a potem na wrocław.
Same zle wiadomosci dzisiaj. Paprykarze nie jada. My niestety wypadamy w tym roku. Nawet nie bedzie nas w Polsce. Jak by tego bylo malo musze sprzedac Alfe :( wiec pewnie pojawi sie w bazarze...
Plan jest taki zeby wrocic do 166 w przedliftowej budzie i pb pod koniec roku albo na poczatku przyszlego ale jak widac zycie pisze rozne scenariusze...wiec nie ma co sie zarzekac...