Spocisko udane mila atmosfera fajne samochody pogoda dopisala fajnie ze moglem was wczoraj poznac ;) do nastepnego brumm brummmmm brummmm \6/ heee
Printable View
Spocisko udane mila atmosfera fajne samochody pogoda dopisala fajnie ze moglem was wczoraj poznac ;) do nastepnego brumm brummmmm brummmm \6/ heee
kurcze...po tych kilku fotkach ze było naprawde fajnie :D i taaa pogoda :D hehe a ja cały dzien w pracy przesiedziałem :P
to kiedy kolejny spot robicie?:D hehe bo nie ma co czekac :D czas nie staje :D hehe
Dobra - wytrzeźwiałem to mogę kilka słów szrajbnąć :D
Super spocik , super pogoda , super klimat!
Bawiłem się jak nigdy :) Piękne Belle się nam zjechały do Piekar - i boxerki , i twinsparki i dizelki a nawet fałszóstka była - po przejażdżce rzeczywiście zrobiło mi się niedobrze :P
Już Wam zdradzę ,że gadaliśmy wstępnie o powtórce w czerwcu :D
Do zobaczenia wkrótce!
PS: moje foty: Alfaholicy 1.05.2009 - Fotoalbum.eu
eee no foty super ;) jak sie bedzie szykowalo cos wiekszego to również sie pisze :)
Wroce do domu to postaram sie fotki wrzucic. Jeszcze nie moge sie otrzasnac po jedzie alfa od Piotrasa :D:D:D Ta melodia zwalila mnie z nog :D:D
hehehehe ciesze sie ze moglem ci dac tyle frajdy :)
No faktycznie widać,że było fajnie. Aż żal,że w święto pracy trzeba było być w...pracy. A tak ogólnie to fajna miejscówka ten kopiec.
penny widze ze te moje felgi ci sie naprawde spodobaly :-) Bedziesz musial swoje zamienic na takie :-)
Milego ogladania :D Picasa Web Albums - emo83 - Spot 1 maj 2009
No Dees super bryki :Dsuper ludzie :Dsuper atmosfera :Dto i super fotki musialy wyjsc.:D:D:D
pozdrowienia dla wszystkich i do nastepnego spotkania:D:D