Zadzwoń i zobaczymy co dalej, najwyżej ktoś odpadnie, napewno znajda się inni na to miejsce ☺
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Zadzwoń i zobaczymy co dalej, najwyżej ktoś odpadnie, napewno znajda się inni na to miejsce ☺
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Ja sie dopasuje.
Panowie, sorry że tak wyszło ale po prostu nie wziąłem wszystkiego pod uwagę.
Generalnie ALfaholicy nie muszą się u nas umawiać na grupowe hamowanie,
każdy Alfaholik ze swoją Alfą kiedy by nie chciał się shamować płaci 50zł za ośke lub 75zł za 4x4,
moce powyżej 400KM cena razy dwa. Od 01.06.2016 ceny będą nieco wyższe, tj. ośka 75zł, 4x4 100zł,
Wystarczy do mnie zadzwonić, podać nick z forum i po temacie. Każdy wybierze sobie dowolny termin i tyle.
Żadne inne forum nie ma takich rabatów na rolki jak Wy ;-)
Alfaholik z alfą ale awaryjnie innym autem (fiat z 1.9mjetem) też może liczyć na jakąś fajną cene ?
@TuneFORCE, jak już tutaj pisaliśmy stronę lub dwie wcześniej, szanujemy ten rabat jak i chęć przyjęcia nas u was.
Głównie chodzi mi o integrację ludzi właśnie u was bo stojąc na parkingu i kopiąc w oponki w tą pogodę mija się z celem, a tak można byłoby zawiesić oko na hamowanym aucie.
Chciałbym tylko o informację od was ile aut w ciągu jednego dnia roboczego moglibyście przyjąć ?
Skoro w sobotę odpada 11aut (Sam wiem jak to jest mieć upierdliwych sąsiadów).. Tak można byłoby przyjechać w kilka aut, mianowicie 3-4 i podzielić te 11 aut na grupy.
Ja odpadam,wiadomo dlaczego.
Czytałem Misiu, ale deklarowales to od razu więc nie ma problemu. Czyli zostało 10 aut. Albo rozbijamy na 3-4 auta albo każdy w dowolnym terminie co nie będzie miało sensu Integracji :-P
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
To Panowie, skład ten sam dzielimy się na grupy 3 osobowe.
Niech każdy Poda termin na jakiś by pasowało i będziemy się dostosowywać.
Ja jestem elastyczny, podajcie coś, to się dopasuję :)