-
Witam wszystkich:) Granatowa 147-ka. Widziana głównie w Pobiedziskach, oraz w okolicach US Jeżyce, często śmigam na trasie Poznań - Gniezno. Staram się mrugać-kiwać każdej Belli nadjeżdżającej z przeciwka ale niestety nie trafiłem jeszcze na żadnego klubowicza gdyż każdy komu machałem patrzył na mnie jak na dziwaka ;) Pozdrawiam
-
Moja ulica
Na mojej malutkiej ulicy zakipialo od pieknych wloszek Szara 166 , czerwona 147, kameleon 156 sasiada no i moja 166 granat.Kto ma wiecej w sasiedztwie niech sie pochwali ;-))))Pozdrawiam Alfocholikow P.S Potrzebuje na gwalt ramek klubowych POMOZCIE Prosze ;-))))
-
U mnie przed blokiem w porywach stoją trzy 166... moja i sąsiada V6, a teraz jeszcze jakaś po FL na blachach ZK.. chyba 2.0TS (sądząc po wydechu..)
:)
-
A u mnie wyglada to tak: moja GTV, moj bokserek 145, czasem brata 156, sasiada 156 (miesiac temu jeszcze stala moja 145 TS 2.0)
Fajnie to wyglada jak wszystkie stoja kolo siebie (mini zlocik)
-
U mnie mogę się pochwalić jedynie jedną 166'tką a wcześniej gdzie mieszkałem sąsiad miał i 166 i 156 FL :)
-
A umnie czasami jest kilka w warsztacie cha cha pozatym w okolicy jakos brak
-
Dzisiaj zrobiłem mały rekonesans :cool: i w odległości 200 m od bloku stoją
AR 33 czarna widze ja z balkonu i stoi w tym miejscu nie ruszana już bardzo długo
AR 166 czarna
AR 145 czerwona ( na klubowych ramkach IK@R )
AR 156 czerwona ( na klubowych ramkach IK@R )
Do tego znajdzie sie jeszcz pare 147 i 156 w Koziełebkach ;)
-
Witam wielkopolan :D najczęściej można mnie i moja grafitową 156 spotkać w okolicach piątkowa, podolan, suchego lasu, a w weekendy to praktycznie cały poznań i czasem swarzędz :) pozdrawiam i do zobaczenia na drodze
-
a kogóż to dziś minąłem na skrzyżowaniu Grochowskiej z Grunwaldzką gdzieś koło 15:00? AR33 z otwartą maską... :( chciałem się zatrzymać i zapytać czy pomóc...ale totalnie nie było gdzie (barierki).
mam nadzieję, że alfa już działa?
pozdr,
~tomaz
-
^^ Proponuję popytać w dziale "Widzany, widziani.."