może akurat w przyszłym roku się zbierze 10 osób.
Printable View
Koszt osłony pozostaje ciągle taki jak z pierwszego posta z tematu ?
Tak
Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
Mam wycene, 250 zl szt, oslona zwymiarowana z plastikowej 1.9 jtd. Najlepiej 10 osób. Termin 1,5 tyg. Blacha 2mm. Wiec nie bede się" wcinal " proximowi. Na spokojnie zaczekam do konca roku. Jesli sie temat nie ruszy zaczne dzialac i negocjowac mniejsza ilosc. Osoba ktora bedzie mi to robic ma dostep do profi sprzetu( wycinarki plazmowe, gietarki)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Spoko Kolekszy, możesz przejąć projekt, mi i tak brakuje czasu.
Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
Dlaczego nie chcecie kupować osłon na silnik z tworzywa sztucznego? Są zrobione z materiału lepszego niż oryginały, ważą może kilogram, nie łamią się , kosztują ok. 100zł, ja zamontowałem taka ponad rok temu i jest wszystko w porządku.
bo to badziewie, które po latach wygina się i pomimo mojego nie obniżonego auta szuram osłoną w koleinach. I łamią się jak przywalisz np: w zimie w grudkę lodu na ulicy.
- - - Updated - - -
no i super, zatem czekamy. Byleby to było db zrobione, tj otwory montażowe w odpowiednim miejscu i tp.
Ja dalej chętny, czekam aż się coś ruszy...
Koniec roku temat lezy;/ panowie pytanie blacha 2 czy 3 mm? We wtorek pojade i bede rozmawiac o zrobieniu kilku sztuk, jak narazie jest nas 5.
Ew. na allegro jest Pan co sprzedaje takie oslony, moze zrobilby 5 szt w lepszej cenie;)? Trzeba napisac z zapytaniem
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka