Po drodze Was dopadniemy... :DCytat:
Gdyby ktos z kraka chcial sie dolaczyc to my z Konrado wyjezdzamy kolo 10-10,30 spod McD przy Makro.
Printable View
Po drodze Was dopadniemy... :DCytat:
Gdyby ktos z kraka chcial sie dolaczyc to my z Konrado wyjezdzamy kolo 10-10,30 spod McD przy Makro.
Jurcio jak tam u was pogoda tez taka marna jak u mnie ?
Oj, lało jak nie wiem co (a alfa wczoraj pucowana była :| ) , ale onet twierdzi że po południu pogoda będzie OKI...
No wlasnie tez patrze na tvn meteo i zekmo od 12 ma byc pieknie i slonecznie tylko troszke wiatru. Tez sie troche wkurzylem bo tez wczoraj pucowalem swoja na blysk zeby sie ladnie prezentwala :(
no i juz w domq bylo bardzo sympatycznie oby wiecej takich spotkan teraz ja zapraszam do mnie podajcie termin kiedy Wam odpowiada do mnie z katowic 70 km z krk 65km
Dzieki wszystkim za super zlocik, bylo bardzo przyjemnie :) gill, zameczek, knajpka :) dreszczyk emcji za kółkiem 166 3l Jurcia :mrgreen: miodzio :mrgreen:
ciesze sie za nasza alfaholikowa rodzinka sie powieksza o nowe osoby które dalaczaja na zloty :)
Miło ze Monika z mezem nas również odwiedzila, fajna niespodzianka :) oby takich wiecej! I fajnie bylo zobaczyc nowe osoby (których jeszcze live nie widzialem) DDEvil, Belfer27, 1etniens1, Moninika.
Mam nadzieje ze na nast. lokalnym zlocie znów spotkamy sie w conajmniej tym samym gronie :)
No i jak zwykle stala ekipa nie zawiodla :)
Pozdrawiam!!
No, imprezka fajowa była, niespodziewani goście z Łodzi (ho ho ho :D )
Gdzieś nam się w drodze powrotnej "Rafjan Team" zapodział - mamy nadzieję że dotarli OK
Dzięki Wszystkim za super niedzielę w wybornym towarzystwie, czekamy na foty...no i powtórkę :D
(Marzena)
Jurcio, troszkę pomieszałam drogę, bylam za bardzo zafascynowana prowadzeniem alfy :) Ale "Rafjan Team" dotarł do Karakowa bez szwanku :) Dzięki wszystkim za świetną zabawę.
towarzystwo wyborowe :D bylo swietnie,dzieki wszystkim za mila atmosfere.
no ich chlopcy z BMW napewnoo sa jeszcze podjarani naszym zlotem :mrgreen: juz dzis na allegro widzialem ze nieznajomy z bmw wystawil swoja bmk-e do sprzedazy badz zamiany tylko i wylacznie na Alfa Romeo :mrgreen:
bardzo zaluje ze mnie nie bylo .. niestety nie dalem rady :(
zapodajcie fotki ze zlotu prosze :)
na nastepny zlot postaram sie dotrzec :)