Zawsze po kazdym środku agresywnym trzeba spłukać wodą wiec o co chodzi z tymi plamami?
Printable View
Zawsze po kazdym środku agresywnym trzeba spłukać wodą wiec o co chodzi z tymi plamami?
Jasna sprawa że trzeba spłukać, chodzi o to że felgi są w plastidipie w dodatku białe, i czy krwiawiący preparat nie odbarwi foli :P
Nie schodzi, pył z klocków :P próbowałem tez ludwikiem ale nic z tego :p
Tenzi Prinx. Pryskasz, robi sie lekko buraczkowy kolor, zmywasz i czyste.
Autobrite Very Cherry.
Jest bezkwasowy. Jeżeli robisz to regularnie to się nada i powinien się sprawdzić na plastdipie.
Klient stosuje Vampire Liquid na Plastidipie i nic się nie dzieje :)
ironx i sory niema nic lepszego moje felgi w 156 doszly pieknie szkoda ze chyba na jedna juz zbraklo trzeba bedzie poczekac az do kolegi przyjdzie paczka :)
Nie będę polecał tylko napiszę moje spostrzeżenia. Porównując K2 Roton do Vampire Liquid minimalnie lepiej krwawi to drugie ale żeby ładnie wszystko doczyścić trzeba w obu przypadkach użyć pędzelka i według mnie nie ma sensu płacić dużo więcej za tak małą różnicę. Co do plam zostawianych przez K2 u mnie czegoś takiego nie ma ale może robię coś nie tak;).
A tutaj jeszcze takie porównanie https://detailingtester.wordpress.co...pro-iron-x-vs/