Na smętnej to nie wiem ilu mechaników jest, chyba blacharz bardziej. Ja wiem że na bank mechanik jest na spółdzielczej.
Printable View
Na smętnej to nie wiem ilu mechaników jest, chyba blacharz bardziej. Ja wiem że na bank mechanik jest na spółdzielczej.
Na Spóldzielczej nie ma ani jednego, wiem to, bo tam pół życia mieszkałem :)
Przedłużenie Spółdzielczej za kościołem, to Monte Cassino i może o tą część Ci chodzi, ale wjazd do tych wszystkich warsztatów jest od Smętnej, choć jeden czy dwa, mają adres jako Monte Cassino. Zresztą, jak zwał, tak zwał, jutro tam jestem i pogadam gdzie się da, a jak nie ,to jeszcze odwiedzę zagłębie warsztatowe obok Mercedesa Frączaka, naprzeciwko Korony, tam na bank powinno coś być. Sądzę jednak, że na Smętnej coś znajdę, potrzebuje rezerwacji na wtorek, więc myśle, że uda się to zorganizować.
robil ktos we Wrocku wymiane rozrzadu w 2.0TS (razem z wariatorem). Ile to kosztuje?
Wszystkim z okolic Biskupina, Sępolna, lub innych pobliskich dzielnic, polecam serwis "Hilary", na Smętnej 5. Wjazd od Monte Cassino. Jest tam fachowiec, który kilkanaście lat robił tylko włoski sprzęt i naprawde zna się na rzeczy, a do tego jest wielkim miłośnikiem włoskiej motoryzacji. Krótki czas naprawy i dobre ceny. Jak ktoś jest z okolic, to śmiało może tam zaglądnąć.
Panowie mam problem z moja 166, mianowicie cos wyje z okolic lewej strony i przy zmianie obciazen slychac stukniecie. Podejrzewam ze to cos w mechanizmie roznicowym sie posypalo bo kiedy na lewarku krece lewym kolem to slysze grzechotanie :/ Poleci ktos jakies sensowny warsztat w ktorym beda wiedzieli za co sie zlapac zeby zlokalizowac usterke i w razie czego beda potrafili ja usunac? moze brawo serwis?
Ja polecam Brawo Serwis. Jak masz blisko to możesz nawet dzisiaj do 12 tam podjechać.
mam bardzo blisko (3km) :) a ja ogolnie mocno zapracowany jestem wiec dzis nie bylo szans tam podjechac. Ten warsztat znam ,kilka razy cos u nich robilem w jednym czy drugim aucie ,takze fachowcy to oni sa. Ale czasami zaskakuja cenami za byle pierdole :)
To jest autoryzowany serwis więc z cenami trzeba się liczyć.
Ma licencję ASO na wykonywanie serwisów gwarancyjnych Alfa Romeo, Fiat i Lancia a pracownicy są szkoleni na takich samych kursach jak ASO na karkonoskiej.
Autoryzowany Serwis Obsługi