bo mam bdb rabaty na billiego:D a co do koni...no nie wiem jakos nie mialem dostepu a charakterystyka b6 mi b odpowiada:) a jak inni z postepami?
Printable View
bo mam bdb rabaty na billiego:D a co do koni...no nie wiem jakos nie mialem dostepu a charakterystyka b6 mi b odpowiada:) a jak inni z postepami?
Witam moze to nie jest zbyt jakas szalowa propozycja ale ja osobiscie chcialbym na to 100-lecie jakas naprawde dobrze zaprojektowana i dobrze wykonana naklejke na tylna szybe z dobrze widocznym znaczkiem Alfy i czytelnym napisem zeby mozna bylo godnie i wyraziscie promowac Marke, ktora jak wiadomo jest najlepsza:) Pozdrawiam Wszystkich milosnikow Marki:)
Czy z Wawy będą jechać jakieś Transaxle na obchody 100-lecia Alfa Romeo ?
jeda 2 z tego co wiem:)
No to z bratem spróbujemy wyszykować trzeci :D Tylko gdzie dostać tą nieszczęsną poduchę pod skrzynię, której nigdzie nie ma?;) 2 miesiące z hakiem, może się uda zrobić wał, skrzynię, regulację zapłonu, zawieszenie, hamulce i poprawki lakiernicze, wydech.... retyy.... ile tego hehe;) Kupowaliście już bilety na obchody w Milano? Powoli się przymierzam;)
ktorej poduszki Ci trzeba? i jaki masz motor? jak potrzebuejsz gratow pisz bedziemy walczyc:)
Ja bym chcial, ale troche sie boje :) Generalnie auto jezdzi bardzo okej, ale wizja awarii gdzies 800km od polskiej granicy troche mnie martwi...
To Milano 2.5 V6. Kupiłem już przedni donut (60518193) firmy akron i tej samej firmy jedną poduchę (60533878) i potrzebuję poduchę z numerem (60533877) i za jednym zamachem przydałoby się wymienić tą trzecią (60521958) której też nie posiadam. Zakupy robiłem w firmie Vemapol. Dla informacji podam, że w FOTA nie mają nic do tych mocniejszych wersji silnikowych, nawet nie ma możliwości zamówić. InterCars twierdzi, że mogą zamówić wszystko z impergomu, ale jakoś im nie wierzę:P a okres oczekiwania - miesiąc. Będę wdzięczny za jakieś wskazówki:).
PiotrekR do odważnych świat należy:D ja też się obawiam, ale mam zamiar przetestować w połowie czerwca autko na trasie ok 700-800 km po Polsce. Jak nie pojedziesz, bęziesz żałował do końca życia. Ja mam zamiar kupić bilety, żeby nie było już odwrotu:D
Jeson właśnie jadę testować Milano w Twoje okolice:) a konkretnie do Kietrza. Nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale chyba Alfisti z Twoich stron macie ciężko:D Jak bywam w SRC, OGL to prawie nie widać Alfa Romeo. Jednak jakieś 2 miesiące temu siedzę sobie w aucie na powiślu w Wawie, patrzę...... jedzie lśniąca, nowiutka, czerwona MiTo. Lookam numery i co widzę?:D SRC . Ucieszyłem się jak dziecko haha... :D
A wracając do wyjazdu, czy ktoś od nas z forum kupił już bilety? Będzie jakaś lista pewniaków? Może by tak po drodze zjeżdżać się w "systemie gwiaździstym" żeby opuścić granice naszego kraju sznurem Alf, którego końca nie widać:D ?