Walnij wd40 po koleji i sprawdzaj za kazdym spryskanym elementem czy dalej skrzypi. Tak weliminujesz co może skrzypieć a co nie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Walnij wd40 po koleji i sprawdzaj za kazdym spryskanym elementem czy dalej skrzypi. Tak weliminujesz co może skrzypieć a co nie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byłem dzisiaj na przeglądzie, wyszło ze to sworznie wahaczy dolnych. Także szykują się zakupy
Dolne wahacze to nie Male koszty jesli chcesz miec to porządnie zrobione. Ja nie mialem kasy i bylem zmuszony wsadzić Delphi. Na razie jest dobrze choć zrobiłem raptem 2tys:)
No TRW myślałem że trochę tańsze będą, więc pewnie zainwestuje w Fast'y
Delphi kosztują prawie tyle co TRW a czytając ostatnie 20 stron tematu o wahacza praktycznie nie ma o nich opinii, więc jakbym miał taką kasę to i tak bym zainwestował w TRW. Jednak ze takiej kasy w tym momencie nie mam, to co byś polecał? Skąd słabe zdanie o dolnych Fastach? W podczepionym temacie o wahaczach są o nim raczej dobre opinie, patrz posty np. 379, 396, 401, 494
Delphi prawie tyle co Trw?!ja za Delphi dawalem chyba cos kolo 260zl. Trw stalo wtedy ponad 500zl. Chyba ze ceny poszly mocno w dol w co wątpię:)...zarowno fasty jak i trw sa raczej slabej jakości ale jak pytałem ludzi to bardziej polecali Delphi.
Ja dużo km nie robię wiec troche mi posluza. Do tego unikam wszystkich dziur i studzienek. Jak robisz dużo km a do tego po naszych kretowiskach to lepiej zainwestuj w trw.
Byc może u mnie fasty tez by daly rade biorąc pod uwagę ilość km robionych przeze mnie:)
Na allegro aktualne ceny za TRW 350-400zl, Delphi 300-340zl, Fast 140-170zl. Pytanie ile dłużej może wytrzymać TRW od fastów?
A ja po przygodach z Delphi nigdy nie kupie nic z zawieszenia od nich :)