tez tak myślę , nie pakuj się w gówniane maszyny , jeśli chcesz zacznij od k2 pro plus pasty i wtedy możesz sie pwoli bawić te bass odpuść , albo tak jak pisze Marcin na 100-150zł powinni Ci spokojnie dach zrobić
Printable View
tez tak myślę , nie pakuj się w gówniane maszyny , jeśli chcesz zacznij od k2 pro plus pasty i wtedy możesz sie pwoli bawić te bass odpuść , albo tak jak pisze Marcin na 100-150zł powinni Ci spokojnie dach zrobić
wszystko zalezy czy chcesz sie później bawić w detailing, jesli tak to moze dobry czas zeby rozpocząć zabawe. Polerke polecam wziąć trochę lepsza, ja kupiłem cos ok 250 i trochę jej brakuje, najbardziej na wolnych obrotach.
Jesli nie masz wiekszych ambicji, to faktycznie podjedź gdzieś to powinni ci to za stosunkowo niewielkie pieniądze wykonać.
Coś takiego ?
http://allegro.pl/polerka-elektryczn...281739642.html
Ja chyba najpierw jednak podjadę sie zorientować ile by wzięli za tą przyjemność w zakładzie. Bo może rzeczywiście nie ma sensu zbytnio inwestować jak na raz. Chociaż ojciec też chce ze swoim autem jechać no to jak by tak podliczyć 2 auta to taniej wyjdzie kupić sprzęt i samemu to zrobić choć pewnie nie wyjdzie tak dobrze jak w profesjonalnym zakładzie, to fakt :P
Ok jutro podjadę i sie dowiem :) dam tu potem znaka !
Pasty pady i polerka to pól kosztów. No i nauka może być bolesna. Zastanow sie czy chcesz w to iść....
k2 pro , własnie o tej mówiłem ta bd dobra :d
Aaa będziesz na zlocie w sierpniu?
Co do polerki, bardzo dobra jest polerka Graphite a do tego jedna z lżejszych na rynku. Miałem okazję się nią co nieco pobawić i wg. mnie warto.
Generalnie sprawa wygląda tak, że Megsem UC + tricolorem jestś w stanie zrobić wszystko, ale to wymaga dużo pracy fizycznej. Napewno nie będzie to jeden - dwa przejazdy.
Generalnie pamiętaj, zaczynając polerkę lepiej zacząć od za delikatnej kombinacji niż za ostrej.
Panowie dzisiaj do mnie dotarła polerka Graphite 59G242, co najważniejsze ma elektroniczą stabilizację obrotów przy zmiennym obciążeniu. I co jest bardzo ważne - WAGA - 2,6 KG. Dzisiaj po pierwszych testach ze swirlX jestem mile zaskoczony działaniem tego systemu stabilizacji obrotów.
Wykonanie polerki również jest bardzo dobre jak na taką cenę. W najbliższych dniach będę ciął lakier na Opelu i Seacie a na końcu na Alfie. Pasty których użyję - Menzerna. Postaram się zrobić kilka fotek przy halogenie przed i po. Cała akcja dopiero w przyszłym tygodniu bo w sobotę mam ślub i wesele ......................swoje :)