Ciekawie to brzmi - Wrocek wspominam mile przebywałem tam kiedys prawie rok. Moze prezentacje na placu Solnym by mozna było załatwic i do spiża zajzec-hmmm...
Printable View
Ciekawie to brzmi - Wrocek wspominam mile przebywałem tam kiedys prawie rok. Moze prezentacje na placu Solnym by mozna było załatwic i do spiża zajzec-hmmm...
Ej może jakisz zlocik w płocku bo unas tylko same bmw byszmy pokazali nasze belle:)
Bimski, wybacz ale to do kitu myślenie. W tym roku IK@R na pewno w Poznaniu nie będzie organizował imprezy, gdyż jest jakiś zamysł organizowania z FAP na Śląsku z okazji rocznicy (ale szczegółów nie znam). IK@R nie ma żadnego monopolu na tor, co więcej często Poznaniacy i Warszawiacy biorą udział w imprezach organizowanych zewnętrznie na torze, na różnych ALTach, SSJtach, OESach itd.
Dalej - myślę, że jeśli by się zebrała grupa inicjatywna z Alfaholików, to PyraTeam by wspomógł, ostatni zlot praktycznie organizowany był przez ekipę IK@Ra z Warszawy, a kilku z nas ma doświadczenie, a kilku dalszych zapał ;-))) Poza tym Robert33 oraz Luciano udzielają się i tu i u nas na forum.
Z Wrocławiem też fajny pomysł, Rakietowa ma potencjał (relacja osób trzecich z IK@Ra i ogląd planu) i osobiście lubię wpadać do Wrocka, pospacerować nad Odrą i po Szczytnickim, ale knajpy wieczorem...to wybacz...tętnem wieczornym Poznania nie pobijecie ;-)))
Tak, czy inaczej, obie lokalizacje uprawdopodobniają możliwość w końcu wybrania się na zlot Alfaholików.
Co myslicie? odpadlaby chyba cena lotniska itd... Tylko pytanie ile z tego moze serio wypalic;]Cytat:
Napisał maybah