Ja się piszę. Możemy się umówić że jak więcej chętnych będzie z Łomży to spotkanie w Łomży a jak z Oki to w Ostrołęce, co wy na to?
No i dzień odpowiedni, bo w dni powszednie ciężko znaleść czas.
Printable View
Ja się piszę. Możemy się umówić że jak więcej chętnych będzie z Łomży to spotkanie w Łomży a jak z Oki to w Ostrołęce, co wy na to?
No i dzień odpowiedni, bo w dni powszednie ciężko znaleść czas.
no i w koncu cos sie zaczyna dziac:)
Szlendax widziałem Twoja belle dzis pod galeria zielone wzgorza a na zloty czemu nie wpadasz??
Z tego co na razie widzę, to lokalizację będzie ciężko określić bo jest nas 3 : z Ostrołęki, Łomży no i z Kolna :D
W każdym razie czekamy na pozostałych, w końcu jeszcze ponad tydzień ;)
Swoją drogą, zauważyłem że tak jak i w Łomży, w Ostrołęce ostatnio przybyło sporo Alf.
Widziałem nawet kilku pakierków wożących się alfami, głównie 156 przed liftem - wygląda to trochę zabawnie ale podejrzewam, że są to goście których nie stać na nowszą beemę a starą już wstyd jeździć ;P więc wsiadają do tanich, wciąż jeszcze robiących wrażenie 156-tek. Niestety żaden z nich nie odwzajemnia pozdrowienia...
Siema. Może to was zainteresuje:D info na http://www.forum.pkar.pl/viewtopic.php?t=176 Zastanówcie się i dajcie znać:) pozdr
no to moze zrobimy taka mala liste osob deklarujacych swoja obecnosc na naszym pierwszym spocie???
1. SzlendaX
1. SzlendaX
2. velpol
1. SzlendaX
2. velpol
3. Pawel159 (może jeszcze + jedna znajoma załoga w 166)
witam panowie nie spóźniłem sie na spot bo nie doczytałem sie na kiedy planujecie jak sie załapie to też sie pisze
alfaro spot ma sie odbyc 21 sierpnia a co do miejsca spotu to jeszcze wszystko do ustalenia...
jak jestes chetny to wpisuj sie na liste bo wtedy bedziemy wiedziec czy bedzie w lomzy czy w ostrolece:)