ok wszystko po skladane i smiga :) oby bez niespodzianek :D
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
ok wszystko po skladane i smiga :) oby bez niespodzianek :D
nie mam samopoziomowania mam podlaczone pod manualna regulacje :)
jednak jest cos nie tak bo spryski mi teraz niedzialaja :confused:
pewnie ktorys pin powinien byc tez zasilany
falszywy alarm zruszyl mi sie przekaznik od spryskow przy skladaniu tego wszystkiego , ale juz poprawilem :) i jest ok , sory za zmylke
witam
zamierzam kupic lampy (alfa 156 2002r ale przerobiona na lift) i tez to ogarnąc tyle ze wole wszystko poplanowac i zaczac z wiedza i moje pytanko jak zrobiliscie te poziomowanie manualne z kabiny? tak jak to opisywali na forum opla czy jest jakis prostszy sposob?
pzdr.
gratulacje dokonanych modyfikacji
dainese92
a po zapaleniu xenonow soczewki wykonują auto-test?
Ja mam orginalny xenon , ale przed montarzem rozklejałem lampy i zamieniałem silniczki na te zwykłe ze starych lamp , wszystkie kabelki mam w kostce lampy, te od swiatel i regulacji wysokosci i dziala to tak jak w zwykłej lampie
Dodano po 18 minutes:
Zeby zalozyc stary silniczek do lampy xenon trzeba wyciagnac z gory silniczka tego pipka od regulacji a w lampie przelozyc starter w inne miejsce , u mnie jest na spodzie w komoze palnika , a ta czescia ktora trzymala starter t pod nia jest wstawiony silniczek, tylko trzeba troche otwor powiekszyc. To tak w skrucie - jak cos to pytaj postaram sie pomodz
a rzuc okiem na to http://forum.vectraklub.pl/index.php...onow-vb/page-2
pzdr
dainese92
Jak chcesz zrobić fabryczne samopoziomowanie to mogę poszukać w eLearn schematu.
Ale chlopaki z forum vectra doszli jak oszukac ten samopoziom zeby lampa wykonala test link do tematu post wczesniej
Pzdr
dainese92