hehe myślę że prędzej ten smok wawelski do nas przyleci a przyleci tylko śnieg spadnie zobaczysz
Printable View
hehe myślę że prędzej ten smok wawelski do nas przyleci a przyleci tylko śnieg spadnie zobaczysz
chyba masz rację :D pier*ole nie robie :)
a co do tej II części to chciałam nadmienić... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :] pozazdrościć Boćku :P
---------- Post dodany o godzinie 06:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:15 ----------
no Marek śniegu u nas dostatek a reprezentacji małopolski nie widać, nie słychać :) no cóż...:
synek:) a najwazniejsze ze zdrowe:)
jasne;) jak ino mnie moja posci;P
napewno cos postawie;) nie boj zaby;P
oooo W@ari@t!! nie przepuścimy Ci :D:D
gratulacje i czekamy aż nam przedstawisz tego młodzieńca :)
spokojnie jak bede tylko mogl wyjechac na jakis spocik, ktory chyba sam zrobie:D i obecnosc obowiackowa;)
jasne jak tylko bedzie mogl ze mna jechac, ale mysle ze nie predzej jak na wiosne jak sie ociepli;)
to teraz wam narazie zostaje obserwawac forum i czekac kiedy napisze o spotkaniu;)
pozdrawiam wszystkich;)
a tak propo, aniucha pozdro od bracika, widzial Cie na myslowicach kolo kauflanda no przynajmniej mu sie zdaje ze to Ty bylas;)
no gratulacje:)a z tym płaceniem to nie wiem jak to jest u was...nie jestem wtajemniczony zbytnio:(
w@riat - pokaż chociaż foto "boksera" ( bo dla mnie każdy noworodek wygląda jak bokser :D )
michu - płaci się tylko jak jest składka , jak nie ma to co na stole ( czy coś co służy za stół ) jest NASZE a nie moje twoje ;) raz masz ty raz ktoś inny
p.s.
z Grześkiem gadałeś ?
aha - i nie "u was " tylko u "u nas" bo ty już z nami :-)
w mojej sygnaturze masz foto:D ale dodam normalne;)
http://img109.imageshack.us/i/16022010a.jpg/
nowy czlonek alfaholikow:D;P