Pisałem w tym temacie na Pyrze :wink:
Ale dzięki za pamięć :D
Printable View
Pisałem w tym temacie na Pyrze :wink:
Ale dzięki za pamięć :D
Jeśli wolno, chciałbym zapytać czy przed świętami będziemy organizować jakiś mały spot w Poznaniu? Tak, wiem że proponowałęm go na przełomie października i listopada, jednakże ze względu na odbiór samochodu i inne problemy nie udało się nic w tej kwestii zdziałać.
Tradycyjnie proponuję jakiś weekend, jednakże najbliższy (przełom XI i XII) oraz ten w okolicach 12 XII odpadają ze względu na zajęcia na AE. Zdaję sobie sprawę, że w grudniu to zimno i wogóle nieprzyjemnie, ale może......
Czekam zatem na propozycję i tym razem gwarantujemy z bratem że przybędziemy.
Pozdrawiam
Była o tym rozmowa na ALT-cie - padła propozycja jakiegoś spota w ciepłym suchym pomieszczeniu.... np. kanjpce z jakimś żarełkiem... oczywiście WŁOSKIM :mrgreen:
"Witam
15 grudnia 2007 roku (Sobota) na Torze Poznań odbędzie się tradycyjna Zimowa impreza Clubu Alfa Romeo Polonia przy współorganizacji Pol-Car i AW.
Nietypowe jednak będzie to, że tym razem będą 2 grupy: "Turystyczna" - próby na trolejach, mata poślizgowa oraz "Sportowa" - karting, ciężarówki i Tor (pełna nitka )
Dokładna cena będzie znana lada dzień ale nie przekroczy opłaty jak za typowy KJS.
Ew. zgłoszenia można już kierować do mnie. Dopuszczone są Alfa Romeo i za zgodą organizatora inne Włoskie auta. Co do innych marek to zawsze można się zapytać "
Taka informacja jest na PYRZE, może by przy tej okazji zrobić SPOT :idea: :?:
Ah, i w tym problem, bowiem 15 XII mam zjazd na AE. Co prawda same wykłady zatem w ostateczności mógłbym zaryzykować i jechać na spot.
Mnie propozycja odpowiada, szczególnie jeśli połączymy ją z tym co zasugerowała Wera. Zgadam się dzisiaj z bratem i zobaczymy co on na to powie.
Dziękuję wszystkim za baaaardzo liczne życzenia :!:
:D
Chłopaki, a może w ten weekend jakiś spontan ? <skacze2>
Ja odpadam. Po dwóch ciężkich tygodniach mam zobowiązania wobec domowych chłopaków :) I czas już zarezerwowany.Cytat:
Napisał wera
Ale fajnie byłoby się spotkać na torze 15tego. Zapisy na Pyrce. Koszt naprawdę śmieszny dzięki sponsoringowi PolCara, a impreza i dla tych co szybciej, i dla tych co luźniej.
No to się spotkamy 8)Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
Mam nadzieję, że więcej Wielkopolskich ALFAholików się pojawi :P
Wiem, że ktoś z Was jest też zapisany na Alfaclubie. Może by tam też wrzucić info?Cytat:
Napisał AR_33