Jest szansa na te 4 sztuki na srebrnej folii dla mnie? Przypominałem się na gg i PW ale jakoś bez odzewu. Pozdrawiam i czekam.
Printable View
Jest szansa na te 4 sztuki na srebrnej folii dla mnie? Przypominałem się na gg i PW ale jakoś bez odzewu. Pozdrawiam i czekam.
ja dziś dostałem, założyłem i wygląda fantastycznie wprost, za tą cenę to rewelacja ;)
Witam byłbym chętny na dwie sztuki na 156 :) Prosze o dane do przelewu.
Wpłata poszła!:-)
Poproszę o 4 sztuki do 156 dane do przelewu poproszę na PW
Poprosze 2 sztuki do 156 i dane do przelewu na PW
Witam alfistów i alfistki :)
mam jedną niezidetyfikowaną wpłatę, hmmmmm ktoś wpłacił pieniążki i trudno mi po przelewie dojść kto...... wpłata doszła z żabki z białogardu...... niech się zgłosi do mnie na PW wpłacający i poda adres do wysyłki oraz ilość zamówionych emblematów.
Listy ze znaczkami dzisiaj wychodzą odemnie, a więc w poniedziałek lub we wtorek powinny być w waszych skrzynkach!!!
Dzięki i pozdrawiam!!!
Wiertło.
witam
wożę te naklejki na nochalach moich 2 ślicznotek i powiem wszystkim, że po miesiącu jazdy łącznie 6 tys an obu nien widać by miały odlecieć polecma kolegom bo jako tania alternatywa sie sprawdza. nie jest to g&^%*ko ktore odpadnie na deszczu. dość solidna naklejka. doradzam troche staranności przy przyklejaniu i nikt nie pozna , że to nie oryginał. z mojej strony pozytyw.
pozdrawiam
Poproszę o dane do przelewu i kwotę - potrzebuję 2szt :)
Ma ktoś naklejki na Gtv'ce i może dać fotki jak to wygląda?