Nie nie doszedl ale mam nadzieje ze dojdzie ;)
Printable View
Nie nie doszedl ale mam nadzieje ze dojdzie ;)
hmm...a wyslij mi meila
łostowcie tam plac do mie, jo przijada nieskorzi, bo byda u kamrata Marshala, wtos musi dowac pozór co by nie spylił łod łołtarza...
pzd.
No to jest dobre pytanie...
Ja bym chciał w miarę wcześnie się pojawić.
Czy będzie możliwość odebrać wejściówki wcześniej niż w sobotę?
Ja z mojej strony mogę zaproponować (o ile do tego czasu będą bileciki) mały spocik w czwartek około 19-20 w Katowicach na 3 Stawach... Wtedy wszyscy zainteresowani się pojawią i odbiorą wejściówki.
A przy okazji zobaczycie jakie fajne spoty robią lokalne kluby.. i nie będę osamotniony z bellą pośród tych wszystkich VAGów i Hond ;P
JA PROPONUJE ...
spotkać sie godzinke wczesniej np o 11 na parkingu reala , ten podziemny obok wjazdu na muchowiec ...pogadac troche i wspólny reprezentacyjny wjazd na płyte lotniska :)
ja w czwartek odpadam :P
Venom dobry pomysł z tym wczesniejszym spotem moim zdaniem wszystcy na kato mamy nie daleko a w godzinach wieczornych zamiast siedziec przed tv mozna by sie spotkac :]
wiec tak mapke dostane na e maila jutro jak sa porozmieszczane kluby itd... niestety nie jest to zależne ode mnie prosiłem kobitkę żeby bylo i blisko do plyty i na trawce :) powiedziała ze zobaczy co sie da zrobic, dalej co do SOBOTY ja bede juz od 10 na 3 stawach chyba ze pare minut po bo moja kobita idzie do lekarza, co do czwartku... jutro jade bilety odebrac a czwartek hmmm ciezko mi powiedziec bo "niby robie do 15" ale jak mnie wysla np do Bogatyni no to niema opcji :/ ale bede walczyl :D
I takie wielkie pytanie wie ktos jak wytepic rope z wykladziny w samochodzie, bo mi sie rozlala :/ nie duzo ale zawsze i strasznie smierdzi....
to jo mom brac grila cy ni??
wóngel wezna jakby co...bo troch nos tam bydzie.
pzd.