Fajna kompozycja...Może ta druga ALfa zbędna w kadrze ale i tak głosuję na 2
Printable View
Fajna kompozycja...Może ta druga ALfa zbędna w kadrze ale i tak głosuję na 2
zdecydowanie pozycja 5.
Generalnie marniutkie fotki. Za dziwne światło głos na 2
W tym miesiącu naprawdę jest z czego wybierać... wszystkie zdjęcia piękne...
Mimo, że znalazła się wśród nich i moja luba, to powiem że w kalendarzu powinna wylądować czerwona 33... zdecydowanie to zdjęcie jak i ta Alfa jest najlepsza ;)
Jak dla mnie to 2 4 i 6 sa bomba. Wacham sie.
---------- Post dodany o godzinie 18:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:56 ----------
yyyyyy 4
Głos na 2-kę i nie była to wcale taka oczywista decyzja. Prawdopodobnie przeważył fakt, że sam mam SW i jest to najpiękniejsze kombi jakie kiedykolwiek powstało.
Brałem udział... Ale po przeczytaniu prymitywnego komentarza jakiegoś wsioka, doszedłem do wniosku że tu głosuje się na swoje modele albo kumpla żeby wygrał nagrodę. A metoda jednoosobowej komisji kwalifikującej fotki do konkursu jest nie do przyjęcia. Jak się tu zapisałem to się ucieszyłem ze z tym konkursem będzie fajna zabawa. Ale w tej formule to raczej nie
Zerknij na mój album .. a mam dziesiątki jeszcze lepszych fotek mojej Alfki
Mario
To że nie wygrałeś nie świadczy negatywnie o konkursie. Każdy głosuje jak uważa za słuszne, nic nikomu się nie narzuca. Poziom prac nadsyłanych na konkurs jest wysoki, dowodzą o tym zwycięzcy w poszczegulnych konkursach a liczba głosujących w ankiecie wyklucza jakiekolwiek manipulacje, które tu sugerujesz. Rzeczą normalną jest natomiast że część osób głosuje na to co sami posiadają, ale to juz trzebaby do psychologa się zgłosić żeby wyjaśnił dlaczego tak się dzieje.
Wszystkie przysyłane na konkurs prace są na bieżąco, skrupulatnie oglądane i kwalifikowane do konkursu. Wybierane są tylko te najlepsze, wyróżniające się, często jest ich powyżej pięciu, choć początkowo miały być tylko trzy poddawane pod głosowanie.
No zerknąłem do Twojego albumu i prawdę mówiąc żadne zdjęcie mnie nie zachwyciło i wcale ich wadą nie jest brak obróbki. Nawet jeśli kadr jest poprawny to dyskwalifikują je niedoskonałości techniczne.
Mimo wszystko proponuję nie brać do siebie tak bardzo słów innych.