Witam!
Ile by kosztowało obszycie mojej kiery? :) (foto na profilu) I jaki czas by to zajęło?...
Pozdrawiam ;)
Printable View
Witam!
Ile by kosztowało obszycie mojej kiery? :) (foto na profilu) I jaki czas by to zajęło?...
Pozdrawiam ;)
Poszło info na PM.
Wszystkie pytania proszę właśnie tam wysyłać bo nie zawsze tutaj zaglądam więc może trwać zanim odpowiem.
I kilka fotek gałki do 147 z całkiem gładką skórą i perforowaną. Do tego dekiel na połysk ale tak już było, gdy ją dostałem do obszycia.Załącznik 22180Załącznik 22181Załącznik 22182
Belfer, co jest grane?
Dn. 22-02-2011 godz. 06:19, posłałam Ci PW odnośnie dogadania się z tym obszyciem kiery i do dn. dzisiejszego zero odzewu.
Jak mam to rozumieć?
pozdrawiam
Witam. Ja niestety nie mam wiadomości od Ciebie z tego dnia. Kilka osób już do mnie pisało a ja nie otrzymałem nic prawdopodobnie z powodu przepełnionej skrzynki. PM już poszło do Ciebie.
a obszywasz moze gały od wersji JTD ? ale tam raczej na galce nie ma skory
:/
Obszywam nie tylko skórzane. Większość zwykłych da się obszyć skórą. Podeślij foto na pasubio1@op.pl to Ci konkrety podam.
Wysłałem PW :)
A tak sobie pomyślałem - dałbyś radę zrobić zwykłą plastikową dźwignię ręcznego ze 145 na skórzane bóstwo? :P