No ba:D
bodziok26, weź pod uwagę że te polary nie są masówką robioną na zarobek tylko krótką serią dla chętnych wznawianą co jakiś czas. Forum to nie sklep który jest nastawiony na jak największą sprzedaż i zarobek.
Printable View
nie ma to, jak obudzić się "z ręką w nocniku" i mieć pretensje do innych, że nikt nie czekał po wsze czasy na spływ zamówień od "klijentów" :rolleyes:
Czytanie ze zrozumieniem też chyba kuleje, bo wszystkie informacje "co, jak i dlaczego" są w pierwszym poście.
Zamawiać można było od 21.10.
Zapytajcie 60 osób które już zamówiły polary czy chcą czekać kolejny tydzień aż projekt trafi do realizacji.
Każdy kto zagląda na forum i nie zauważył tematu Polary Alfaholików to może mieć problemy z czytaniem. Był termin od kiedy zamawiamy do kiedy i teraz nie miejcie pretensji do nikogo oprucz siebie ze nie czytacie dokladnie postów. Termin byl wyznaczony kto przeoczyl to jego problem, moze za jakos czas jeszcze bedzie sprzedaz polarow. To tyle z mojej strony w tym temacie.
no ja jestem na liście tych 60 osób , i nie mam zamiaru czekać aż jeszcze sie ktos obudzi , bo w końcu polary na lato beda , jak bedziecie robić zamęt , Ludzie beda jeszcze napewno nie raz , Nie róbcie teraz zamętu proszę ,
Spokojnie dajcie bobrytowi skończyć ten etap .
Załatwi to a jak będą chętni to zrobimy drugą turę.
Ps. I przestańcie na bobryta naskakiwać .
Kupę czasu marnuje aby Wam drodzy userzy powysyłać gadżety.
Chcecie go zniechęcić?
spoko piotrix, nikt na mnie nie naskakuje :) na wszystko był czas więc mam nadzieję wszyscy to rozumieją :)
kilka wpłat przybyło (strona 3 tematu) brakuje wpłat, młody alfista, dziaru, zibi.j więc myślę że powinniście podesłać mi jakieś skany wpłaty czy foto.
wojtek twój skan doszedł ;)