przyłączam się do prośby kolegi, jak możecie to wrzućcie fotki
Printable View
przyłączam się do prośby kolegi, jak możecie to wrzućcie fotki
Nie ma problemu, ale jestem chwilowo w Chorwacji :)
Bagażnik spisuje się bez zarzutu, ale nie mogłem pozbyć się rezonansu przy ok. 120 - 130km/h.
Czy nie macie wchodząc w ciasne łuki wrażenia, że tył Wam "pływa"? Zaobserwowałem to wczoraj i dzisiaj - uczucie, jakby tył uciekał na zewnątrz zakrętu - muszę przyznać, że dość nieprzyjemne...
Jakoś mi bardziej odpowiadało "wgryzanie" się w zakręty 147... Może to kwestia przyzwyczajenia. Jeśli wyczuję, że to jest pod kontrolą, to może być nawet sympatycznie :). Na razie mało mam okazji do dociskania jej na łuku, dodatkowo nie męczę jej za bardzo, bo przebieg nadal niski.
Panowie ja mam podobne odczucia. Wcześniej jeździłem 147-ką i teraz kilka razy trybie dynamic myślałem, że adrenalina mi strzeli uszami ;)
Z mojego doświadczenia (krótko): 147 -jeździła super; GT -do tej pory czuję przypływ adrenaliny jak pomyślę co potrafiła; Gulietta -przebija wszystkie pozostałe (szpera to cudowny wynalazek) tylko trzeba się nauczyć kiedy i ile można dodać "gazu" w zakręcie.
Witam
Od dłuższego czasu nurtuje mnie pytanie do czego jest druga pozycja w ustawianiu prędkości wycieraczek (pierwsze pozycja praca przerywana i druga tez praca przerywana). Nie zauważyłem miedzy mini różnicy (stoperem nie mierzyłem :)) poza piktogramem.
I od razu druga sprawa czy da się włączyć światła postojowe (wyłączyć mijania bez gaszenia) przy zapalonym silniku. Obydwa systemy (wycieraczki światła) manualne. Dzieki i pozdrawiam
Niestety muszę odesłać Cię do instrukcji obsługi. Zależnie od modelu i wyposażenia. W mojej ,,pierwszy" bieg wycieraczek to auto-działa z czujnikiem deszczu i reaguje na intensywność opadów. Podobnie jest z światłami dziennymi, ustawienie możliwe jest przez komputer pokładowy.
Światła postojowe włącza się manetka po wyłączeniu silnika