- błędy poduszki ( jeśli to nie bład 0x0001 - internal error) ładnie kasuje program KWP71 z interfejsem VAG KKL .
Printable View
- błędy poduszki ( jeśli to nie bład 0x0001 - internal error) ładnie kasuje program KWP71 z interfejsem VAG KKL .
Miałem elm i pokazuje mi w odometrze 0.0 km a wy macie wskazania czemu tak jest? Hodometr pokazuje ok tzn ok 3000km mniej niz na liczniku.
koledzy mam problem z tym programem.Działa mi na abs i air bag ale po połączeni z silnikiem działa kilkanaście sekund i zrywa połączenie.Mam wersję 2.6 na 2.1 dziala mi troszkę sprawniej no dłużej.Na 2.6 to jest nawet tak że ciężko się łączy z silnikiem zazwyczaj nie co może być przyczyną sterowniki do kabla?
Wielokrotnie było mówione, że wersja 2.6 miała bug związany z łączeniem się po linii k interfejsem Vag. Zostało to poprawione w wersji 2.6.1. Także jeśli masz wersję 2.6 to już wiesz w czym problem.
Program mam od kolegi z forum który działa na nim bez problemu a u mnie są jakieś cyrki.Z tego 2.1 też mi wywala ale zawsze tylko silnik
Jest już wersja 2.8.
Jak widzę jest sporo nowych funkcji w 147 SS
166 dodano obsługę ksenonów.
mam pytanie dziś zapaliła mi sie marchewa auto nie chciało odpaić a przed sekundą normalnie dojechałem na miejsce i wszystko było ok, wiec podłączam kompa ok wywaliło mi 4 błędy ale że byłem tak wkurzony bo myślałem już o najgorszym nie zapisałem błędów zrobiłem kasowanie i auto normalnie odpala i wszystko jest w najlepszym porządku, co cieszy mnie niezmiernie... ale powiedzcie mi czy jest jakiś sposób żeby wrócić-podejrzeć-gdzieś co to były za błędy?? nadmienie że autem wróciłem z myjni zgasiłem i no niechciało odpalić...
- nie ma takiej mozliwości, ECU, body komputer nie przechowuje skasowanych historii o awarii.
witam, mam wersje 2.1 , ecu bosch 2.1 w mojej v6 i nie moge sie połączyć przez Fiatecuscan , dodam że unidiag normalnie mi sie łączy , jaki moze byc tego powód ?
W wersji 2.1 chyba nie było motronica 2.1 tylko 3.1 .
Wybierz wersję GTA 3.2 i klikaj wszystko na yes.