-
tak. tak. było ekstra :) następnym razem może też Wam pozajeżdżam drogę... tak jak Marlena dla której wielki szacunek za odwagę!
aaa! i czekam na te zdjęcia mojej roboty, które pewnie i tak nie powychodziły :P -dzięki za aparat...
Georg? wybrałeś coś z tych kuponów? pamiętaj, że jak nie zgubię albo nie zapomnę to w torebce mam wszystko!
Dzięki!
-
Marlena mówi, że cały czas trzymała się zewnętrznej :P
-
taaaa. ale która to ta zewnętrzna?! i ten dylemat :P
-
Ja potwierdzam było super właściciel toru poszedł nam bardzo na rękę 150 złotych taniej i 30 minut dłużej na torze to dużo do tego kominiarki gratis :] Mam nadzieje że reszta też jest zadowolona . Teraz czekam na wypad na chemiczną , ale to już musi się zająć ktoś inny organizacją bo tam nie znam nikogo i rabatu nie załatwię .
Ps . jak będą chętni to na stary tor możemy wpadać kiedy chcecie cena oczywiście będzie jeszcze mniejsza już moja w tym głowa :d
-
Gość sam mówił że ma sentyment do włoskiej technologii, pewnie stąd ten rabat :), a co do tego drugiego toru to napewno w nowym miesiącu po wypłacie.
-
-
wielkie dzieki ze wyciagneliscie mnie na karty, dawno sie tak nie najeździłem
łapy bola ale było swietnie
pisze sie na to w kazdym terminie.
pzd.
-
Przed następnym wypadem chyba pójde na jakąś silownie ćwiczyć przedramie :-) Ostatni wyścig to juz była dla mnie katorga.
-
my tyż dziekujemy było super oczywiscie ręce bolą nawet piwa nie umięm trzymac wielkie dzieki za dobrą kawę Katce a Adamsowi baty za celowe zajezdzanie drogi tez sie piszę jakby co na karty to nara
-
peijter jo ci poczimia :P <piwo>
p.s. a jo po robocie zaspoł ://
Pzdr