-
Alfa to piekna marka z tradycją chcieli byście widziec alfe tak czesto jak golfa 3? racja to nie masowy produkt i tak powinno zostac wchłoniecie alfy przez vw group to by była porazka na całej lini!!! jak by mercedes chciał przejac alfe to by było miło, pozatym fiat robi jakies dziwne manewry sami nie wiedza czego chcą!
-
Panowie Włosi nie szanują tego co mają ale nie są głupi. Rozgłos o tym że VAG chce nabyć Alfę był im potrzebny. Chcieli zobaczyć jaki będzie odzew. Obecny prezes grupy Fiat to świetny marketingowiec. Może się mylę ale ta fuzja z amerykanami wyjdzie makaronom na dobre. Wbrew pozorom Fiat na tym dużo nie traci i dużo nie wnosi do tego. Jeżeli nie daj boże VAG kiedyś przejmie markę to Alfa Romeo to zyska nowych a straci starych klientów. Ja tam takiego badziewia robionego z golfa nie kupię.
-
-
-
Radzia, a Ty taki muzealnik jestes czy co:))?
-
Myślę że każdego miłośnika marki Alfa Romeo interesują losy Museo Storico w Arese i nie trzeba tu być jakimś "muzealnikiem".
-
W tym muzeum stoi nawet agresywna 159, więc jest jeden eksponat, który by Cię zainteresował...
-
sentymentalny się robisz Radzia. Ale Sergio tnie koszty: pewnie nie wiedzą co zrobić z tym Storico, pewnie chcą wcisnąć to do Fiata, wątpię zeby całkiem zamknęli.
-
Luzik. Alfa 6C pomiędzy Pandą i Ducato. Czad.
-
Niestety Museo storico zostało definitywnie zamknięte.
Byłem 4 dni temu w Mediolanie i zahaczyłem o Arese, rozmawiałem z ochroną na bramie i poinformowali mnie, że muzeum zostało definitywnie zamknięte :-(
Niech koń kopnie Fiata....
Widok fabryki smutny i żałosny, nawet nie chciało mi się robić zdjęć.