Super :) jak najbardziej zapraszamy :D
Printable View
Mówta co chceta ,ale Alfa jest śliczna nawet na zdjęciu z fotoradaru:):o
Załącznik 35983
Alfa zawsze wygląda super. Nawet mandaty za nią można płacić :P
Chyba cos sie alfaholicy pochowali w Zielonej. Przez 3 lata spotkalem tylko 2 klubowd samochody na ramkach :) Jest tu ktos jeszcze z ZG czy moze porzuciliscie Wloszki na rzecz jakis Panzerwagenów? :)
Ja jestem dość świeżym Alfoholikiem (od lipca :) ) oczywiście zacząłem wypatrywać klubowych ramek (choć sam takowej nie posiadam :D ) żeby móc pomachać / zamrugać... Widziałem tylko dwa razy, pierwsza to była AR GT na parkingu pod Focusem, a druga to 147 na parkingu pod palmiarnią :)
Z tego względu postanowiłem, że będę machał albo mrugał KAŻDEJ Alfie spotkanej na drodze. Widziałem przeróżne zachowania tych 'zwykłych' użytkowników AR, od zdziwionych spojrzeń po sprawdzanie 'czy aby na pewno mam włączone światła' :D
Ale w końcu ten sposób poskutkował bo spotkało mnie coś bardzo przyjemnego, odmachał mi criss2007 :D jechał wtedy czarną 156. Jak dla mnie uczucie nie do zapomnienia :D
Podsumowując, w Zielonce bardzo ciężko o jakikolwiek odzew od drugiego kierownika Alfy. Mimo wszystko ja i tak macham każdej :D
Gdyby miał odbyć się jakiś mały spot to ja się piszę, jeśli oczywiście czas pozwoli. Nigdy nie byłem na żadnym a z wielką chęcią poznam innych zakręconych Alfistów i ich piękności :D
Pozdrawiam serdecznie.
Ja jezdzilem czarna 156 na ramkach, moze to ja :cool:
Chyba sam się już w tym wszystkim zamotałem :) :D
Wybaczcie :cool:
Możliwe, że to byłeś Ty Torino :D
Fakt faktem - prawdziwych ZAKRĘCONYCH - w Zielonej jest bardzo mało.
Nie przejmuj się;) i machaj dalej , uprzejmości na drodze nigdy za wiele :)