Witajcie
Kto samodzielnie wymieniał tylną piastę proszony jest o opis roboty :) Co z hamulcem? Odkręcanie jarzma? Jakie klucze są potrzebne? Czy ktoś wie jakie śruby mocują jarzmo (gwint, długość, twardość)? Pozdrowienia!
Printable View
Witajcie
Kto samodzielnie wymieniał tylną piastę proszony jest o opis roboty :) Co z hamulcem? Odkręcanie jarzma? Jakie klucze są potrzebne? Czy ktoś wie jakie śruby mocują jarzmo (gwint, długość, twardość)? Pozdrowienia!
Chętnie przyjmę piastę przód do mojej 159-tki. Dziś obdzwoniłem cały Radom i większe hurtownie, niestety tego rarytasu brak. Więc jeśli ktoś ma na zbyciu to proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Maciek
W Radomiu możesz poszukać u Erniego z forum ;)
A w Krakowie u Tomka pytaliście? Kilka tygodni temu dostałem tam jedną sztukę.
pytałem dzisiaj wieczorem nie ma moze po weekendzie coś będzie!
zadzwoń do Pabla , w zeszłym tygodniu ponoć kilka miał...
Dostałem cynk, że łożyska będą w kilku hurtowniach w połowie maja. Zobaczymy jakie będą ceny.
W ASO są oczywiście dostępne w zawrotnych cenach >800 zł. Wolę poczekać, może się okazać, że za taką kwotę będzie można wymienić niedługo oba...
Na dzień dzisiejszy w InterCars , ADAuto, Fota i kilku mniejszych hurtowniach nie są dostępne. Pablo też nie ma.
ASO 950 zł :)
ASO w Zamościu proponowało mi łożysko po cenie 550 zł (SNR). Ale nie wziąłem, bo kumpel obiecał załatwić coś po lepszych zniżkach.