jak w cycowie nie popija to wpadna do kazika jutroCytat:
Napisał qdlacz007
Printable View
jak w cycowie nie popija to wpadna do kazika jutroCytat:
Napisał qdlacz007
no planowo mają ruszac rano ale jak będzie tgo niewie nikt.
panowie jutro godz 14sta stacja cpn od strony pulaw spotkamy sie pogadamy potem przejedziemy....
grilllllllllllll kto bedzie chcial
itp
A jutro ten wyjazd z pod zamku o 12 aktualny czy odrazu w Kazimierzu się wszyscy spotkamy ?
aktualny.
Jutro mają być jakieś utrudnienia w okolicach Kazimierza:
Już jutro na trasie Nałęczów - Kazimierz Dolny (Lubelskie) kierowcy natrafią na utrudnienia. Trasa - jak poinformowała policja - przez cztery godziny będzie nieprzejezdna"Odbywać się tam będzie wyścig kolarski kobiet, w którym zdobywane punkty pozwolą na uzyskanie kwalifikacji na igrzyska w Pekinie.
W godzinach od 12 do 16 odcinek drogi wojewódzkiej 830 Nałęczów - Kazimierz Dolny będzie wyłączony z ruchu. Prosimy wszystkich, którzy zaplanowali niedzielne wyjazdy, aby w tym czasie omijali ten odcinek drogi - powiedziała Renata Laszczka-Rusek z zespołu prasowego komendy wojewódzkiej policji w Lublinie."
ale nas to raczej chyba nie dotyczy będziemy śmigać drogą nr 824
E lipa nie mieli kiedy jezdzić ;\ ja myślałem ze pojedziemy sobie tamtędy bo fajna trasa . ale nic tzeba bedzie jechać przez PUŁAWY.
Niestety muszę poinformować, że raczej się nie pojawię, gdyż moja piękność zastrajkowała i przed godziną padły jej hamulce. Raczej nie dam rady jej zrobić do jutra do 12.
Ile mam sobie liczyc droge z Radomia do Kazimierza... ?? i ten CPN gdzie on jest, na jakiej ulicy i jak do niego dojechac... pomozcie :)
Z Radomia do Kazimierza masz jakieś 75 km,naszą grupką wyjezdzamy z Radomia o 12 spod M1 jeśli chcesz możesz do nas dołączyć,a co do cpn-u masz go na samym wlocie do Kazimierza po prawej stronie jadąc oczywiście od strony Puław