-
Jeśli jesteście słowni i przyjedzie chociaż połowa z tych, którzy się deklarują, to impreza ma szansę na spore powodzenie :)
Co do naklejki, to jak najbardziej, oczywiście motyw Grodu Kraka, Alfa Romeo z uwzględnieniem alfaholików i data spotkania, to wyznaczniki takiej pamiątki.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
- Rafał
P.S. proponuję by w sobotę wpisać swoją 100% obecność będzie wiadomo kogo się spodziewać.
Co do jazdy Zakopianką, to jeszcze nie wiem którędy pojadę (zależy od kilku rzeczy) albo Zakopianką, albo na Bochnię i starą "czwórką" w sobotę się wyjaśni, więc jak coś to dam znać.
-
biorę węgiel drzewny na grilla - całkiem poważnie tym razem
-
Biorąc pod uwagę poprzednią frekwencje w Krakowie, to jest bardzo duża szansa że będzie nas więcej niż trzech :D :D :D. A to już coś.
A może ktoś z Bielska oprócz mnie też się jeszcze wybierze, we dwójkę albo więcej milej by się jechało :o
-
zrobiłem taki projekt na szybkiego, jak kolega ***mach*** chce zrobić to my chętnie chcemy:) cod o projektu nie jest to brera na tle wawelu ale mam do zaoferowania takie coś,
mogę jeszcze pomyśleć ewentualnie ale dzisiaj już zmęczony jestem. Jak coś to pisać zrobię jutro rano w pracy:)
http://www.marcinrutyna.yoyo.pl/naklejka1.jpg
http://www.marcinrutyna.yoyo.pl/naklejka2.jpg
-
dla mnie jest ok , tylko tak jak było pisane wyżej Wawel w tle i będzie :gitara:
-
W sumie ważne żeby było logo AR, coś związane z Krakowem i Alfaholikami, no i że spot i data.
Mam nadzieję że się nie obrazicie że wrzuciłem jeszcze linka do spotu na inne forum AR, chyba wszyscy Alfisti są mile widziani :?:
Bo coś mi się kiedyś obiło o uszy jakieś nieporozumienie pomiędzy Alfaromeo.pl a Alfaholicy.net
Ale mniejsza z tym, ja na swojej alfie wożę linki do obu stron, a im nas będzie więcej tym lepiej, żeby tak ze 30 aut było i jak zrobimy grilla na maczudze Herkulesa to mamy pewne miejsce w historii, a przynajmniej w "Uwadze" na TVN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
-
przepraszam ,że się tak czepiam ( bardziej pytam ) - nie dałoby rady tego widoku wawelu umieścić na całej karcie? jak to wtedy wyjdzie?
na mnie już pora do łóżka. będę śledził prace nad projektem
powodzenia życzę
-
już zmieniłem wyżej do wglądu:) ja też już spać idę :D
-
IMHO jest ok - Alfa skromnie w rogu ( bo Jej nie trzeba reklamować- wiemy że jest No1 ) i Wawel na głównym planie
szacunek za poświęcony czas