Zadzwoń pod ten numer 0413430520 dowiesz sie co jak i za ile :)
Printable View
Zadzwoń pod ten numer 0413430520 dowiesz sie co jak i za ile :)
w wrszawie ceny sa duuuuuuzo wyzsze niz gdzie indziej .przyklad termostat do v6 wawa 270 zl lublin 167 zl rolka napinacza 1420 wawa konin 870 zl.choc jest fajny sklepik w wawie prowadzi go stary milosnik makaronu i ceny sa naprawde niskie jak na wawe
Ale to napisz od razu gdzie się on znajduje..Cytat:
Napisał piotriix
Przecież nikt się sam nie domyśli :roll:
jakar auto al st. zjednoczonych 67 paw.d5 telefon22 8706960 sprzedaja tam agipa
Czyli to ich aukcje z olejami Agipa są na Allegro. :idea:Cytat:
Napisał piotriix
Widzisz i od razu ich wiarygodność wzrosła :D
tego nie powiedzialem !!!!!! i raczej watpie w to aby jacek sie bawil w alegro!
Przykład na szybkoCytat:
Napisał piotriix
http://www.allegro.pl/item163204304_...ntifreeze.html
to zwracam :oops: honor
Wszystko jest już jasne jeśli chodzi o wariator w moim silniku. 2.0 TS które posiadam to starszy typ silnika i wariator do tego modelu kosztuje najtaniej 1500 zł netto. Joseph dzięki serdeczne za namiar na człowieka, który wie co mówi i chętnie udziela informacji. Teraz zastanawiam się co robić... Czy wywalać prawie 2 kafle na nowy wariator czy może lepiej rozejrzeć się za 2.0 TS ale nowszym wraz z osprzętem i wymienić serduszko mojej Alfuni.....
Tutaj mam pytanie do kolegów przebywających w niemczech. Czy moglibyście spróbować namierzyć taki silnik ??? Byłbym Wam wdzięczny za każdą pomoc, ponieważ u mnie występuje bariera językowa. Chodzi o 2.0 TS 8V ale na pasku a nie łańcuchu lub 2.0 TS 16V oraz osprzęt do silnika, ponieważ wiadomo trzeba będzie wymienić bo na moim komputerze te silniki pracować nie będą.
Być może proszę o zbyt wiele, ale gdzie indziej miałbym prosić o pomoc.......
Myślisz o drugim silniku i całym osprzęcie To dopiero koszta całkiem niepotrzebne , wystarcz namierzyć używany warjator i po sprawie , sam ładujesz się w koszta po co. Zamiast silnika kupiłbym nawet nowy warjator o wiele mniej to kosztuje niż silnik 16V który jest dużo droższy w utrzymaniu