Do mnie mówisz? :P ja mam dziś nocke a poza tym jestem chory więc nie chce mi się za bardzo wychodzić z domu:P
Printable View
Do mnie mówisz? :P ja mam dziś nocke a poza tym jestem chory więc nie chce mi się za bardzo wychodzić z domu:P
Dzis oczywiscie spot jak zawsze prawda :D:D
Mysle ze sie nic nie zmieniło a osoby nowe sie pojawiaja na tych naszych spotach :P:P
Tak wiec do 20:00 pod strarostwem :)
Koledzy, wpadajcie do Krk 10/11.12 na gokarty jak za dobrych czasów! Więcej na str. 62 w temacie - klik!
Pozdrowionka!
oo rany posty z tamtego roku ,co jest panowie z wami
up
ojojojoj, widzę , że w zaprzyjaźnionym królestwie też bida , aż strach zapytać co sie z Wami dzieje....
Witam wszystkich. Mam pytanko czy miał by ktoś pożyczyć fejsa na kkl bo prubuję połączyś sie ze skrzynią biegów ale przez mój kabel nie da rady bo mam ELM"a potrzebuje dosłownie na jeden dzień a niestety nie dam rady podjechac bo mam w trybie awaryjnym skrzynie. Pozdrawiam.
Preston :P zbieraj ekipę i wpadajcie do Nas w czwartek na 3 Stawy do Kato :)
P4 ekipe piszesz no mocne słowa jak tutaj bo raczej tu zadnej ekipy nie znam :D A na siłe nikogo nie bede nigdzie namawiał :)
Co do 3 stawów w tym tygodniu nie za bardzo bo w Szopiennicach (czyli w pracy siedze do 22:00) moze za tydzien sie uda :)
A co sie steskniłes za nami czyli mna Marta i 159 :D:Dza tydzien mam na rano do pracy :) to sie pomysli ;)
A jezli chodzi o ekipę drogi kolego P4 to Ty zbieraj na 25 sierpnia na orszak do mnie :P czyli trasa Chrzanów-Libiaż :) ale w tej kwesti jeszcze powstanie jakis post :) co gdzie jak i ktora godzina :)
P.S
Teraz przeczytałem gdzie indziej myslałem ze mnie lubisz a tu na Krk piszesz ze planujesz wiekszego spota :P I dlatego tu tez napisales grrrr :P
Co do orszaku się pomyśli :)
Ewentualnie "protest" na trasie przejazdu ;]]...nie żebym namawiał do złego ;]