-
zderzak przedni do fiata barchetta przed liftem ( bez kierunków i halogenów)
Nadkola tylne – lewe i prawe w stanie blacharskim bdb.
Zderzak tylny – j/w
Kolor najlepiej czerwień.
Ponadto – alternator do Alfa Romeo 166 2.0 TS 16v z 1999 roku,
kratke zderzaka do AR 147 przedliftową lewą ( od strony pasażera)
-
jutro ci się dowiem bo mam tam kumpla.
-
Dzwonilem do kumpla i zderzaka nie ma i moze byc z nim ciezko a na resztę wysłałem mu smsa i czekam na info chyba ze wybierzemy sie na giełdę w niedziele.
-
ok to czekam na jakies info ;)
-
A wiec tak koledzy chlopacy z wroclawia sa jak najbardziej chetni zeby odwiedzic ich w weekend proponuja 17 lub 18 grudnia, troche chetnych sie zdeklarowalo, proponuja tez wypad na jakis obiad lub kawe oraz kregle co wy na to?? kolega 156X zalozy nowy watek jak tylko sie choc wstepnie dogadamy, tak wiec prosilabym do niedzieli chociaz troche sie zdeklarowac.... i bedziemy dzialac... troche wiecej szczegolow http://www.forum.alfaholicy.org/doln...ijnym-135.html
-
na dzień dzisiejszy wypad do wrocka mi pasuje, chętnie poznam z tamtą kilka ludzi bo bywam tam dość często.
-
dla mnie wrocek odpada - jestem udupiony w poznaniu na weekend
czarek- do 22 jestem w PZ, wiec jak do tego czasu nie kupie to 22 pojade na giełde moze cos sie trafi.
A ja dzisiaj uwaliłem zderzak ;/ przykrecic sie przykrecil ale nie dosc ze nie mam kratki to jeszcze porysowany calym dolem
-
dobrze że masz troche czasu na poszukanie czegoś dobrego cenowo i wyglądem. pytałeś o te części w dziale giełda tu lub na jakimś forum fiata.
-
pytałem - ale wszedzie mnie własnie do skórzewa wysyłali
-
no i wiadomo co u siwego drzemie w aucie
1 rozwalona rolka od naciagacza
2 naciagacz niedziala
3 brak kilku zebow na pasku
a to pukanie to wlasnie byla ta rolka