-
Anka, zapraszamy:) naprawdę jest fajnie, no i byłoby mi bardzo miło poznać koleżankę:) jako jeden z założycieli grupy jeszcze raz zapraszam!! ;)
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
Miło, że tak nam się "czwartkowy temat" rozrasta :) już po czwartku, a temat żyje ;)
-
O następna dama dołączy do naszego grona oo jak miło :D A jeżeli dobrze pójdzie to znowu sie czymś pochwale w czwartek XD
-
Proponuję jeden temat dotyczący serii spotkań w dziale regionalnym. Inaczej za rok będziemy mieli ponad 50 tych tematów ;)
Co do miejsca na "peryferiach" to mimo, że jesto ono rewelacyjne, ciepłe, puste, to nic nie stoi na przeszkodzie, by się trochę zbliżyć do centrum. Ciężko jednak będzie o dobrą alternatywę...
-
EEE jaka tam dama ( bawimy sie jak damy , jak nie damy to sie nie bawimy )
Yonash - z cieplych ogrzewanych garazy kojarze tylko Zlote tarasy i Blue City
No i pisalam juz gdzie indziej o pieknym cieplutkim garazu pod biurowcem metropolitan przy pl pilsudskiego ale w tygodniu to odpada - nie dosc ze masakryczne korki to jeszcze jest tam full gdy biurowiec pracuje. Ale w weekend spoko
-
Masz rację Anka;)
Widzę, że jesteś biegła w tych garażach podziemnych, dzięki, że mnie wyręczyłaś, bo miałam zacząć sprawdzać :)
-
Oczywiscie te wszytskie 3 parkingi sa platne :)
-
Ciężko będzie znaleźć "ciepłą" alternatywę dla spotów na zimę, chyba że Złote, ale nie wiem, czy nie będzie problemu, że tam trzeba płacić.
-
Płacić to jedno, znaleźć puste 20 miejsc to drugie...
KEN jest bezpłatny i pusty :]
-
Zgadzam się z Tobą, w regionalnych jako Spotkania czwartkowe Warszawa to powiesimy :) a alternatywa dla Leclerka to trudna sprawa ;) Jak tam Twoja cudna Bella, moja ulubienica zresztą :))
-
Bella wciąż u doktora :( Lekarze się naradzają, z którego NFZ pokryć leczenie ;)