Jesli dobrze pamiętam to na 99% na Jesionowej. Parę uliczek dalej niż poprzednia lokalizacja. Tam jakiś klijent ma warsztat a oni obok niego się budują :)
Printable View
Jesli dobrze pamiętam to na 99% na Jesionowej. Parę uliczek dalej niż poprzednia lokalizacja. Tam jakiś klijent ma warsztat a oni obok niego się budują :)
witam wszystkich, mam pytanko czy ktos ma wolny weekend zeby mi pokasowa bledy ,zwlaszcza poduchy.
Kupilem sobie kabel , ucze sie itp:) ale jeszcze nie dotarlem do tego etapu i coś mi nie wychodzi:)
pozdr!
Witam, mam problem z wariatorem. Potrzebuje dobrego mechanika na terenie Koszalina.
co to za problem? wariatora się nie naprawia - tylko wymiana:)
Polecam człowieka który wie wszystko o włoskich autach od zawsze przy nich majstruje oraz ściga się w wyścigach na 1/4mili. Piotr Krakowski ma warsztat w Mokrawicy koło Kamienia pomorskiego,na prawde opłaca się przyjechać.
Możesz podać namiary do Mokrawicy? Czy zna się również na układzie wydechowym, konkretnie katy?
Le-car rotmanka nie polecam. Brak mozliwosci zawarcia umowy pisemnej. Cena przy odbiorze moze wzrosnac razy kilka. Robocizna w skład czego wchodzi wymiana wahaczy z przodu + tarcze i klocki+ uszczelka pokrywy zaworów 1400zl. Jest to warsztat bardzo polecany przez kilka osob z klubu pomorze ktorzy pomagaja koledze w potrzebie jak klientów brak. Ja sam sie niestety na to nabrałem. Osoba prowadzaca warsztat uważa ze wymiana rzeczy eksploatacyjnych musi kosztowac, bo za wiedze sie płaci. :) Niektórzy nadużywają swierdzenia ze to co włoskie naprawia się trudnej niz autka z grupy VW.
W:girl_wacko:ymiana rozrzadu w 156 1000 zl
[QUOTE=odzi;673604
W:girl_wacko:ymiana rozrzadu w 156 1000 zl[/QUOTE]
to z częściami i robocizną? czy sama wymiana? bo w szczecinie u ludzi od alfonsów to od 350 do 400 za samą wymianę. trochę mnie zdziwiła cena u mozgi, wymiana 270:). cena rozrządu od mozgi może się komuś przyda
części:
PASEK ROZRZĄDU 55225504 306,11
NAPIN.PASKA 55192240 270,96
ŁOZYSKO PASKA 60671573 175,61
POMPA WODNA 60586222 282,60
KLEJ 71713687 55,60
USZCZELKA POKRYWY GŁOWI :60655592 149,74
Robocizna: 270
cena robocizny bez czesci