czekamy na propozycje warto się pośpieszyć puki śniegu nie ma
Printable View
czekamy na propozycje warto się pośpieszyć puki śniegu nie ma
Ja się nie podejmuje organizacji nie jestem w tym najlepszy tylko rzucam pomysł ;)
To może spotkanie pod zamkiem Książ?
Jak coś się będzie działo to też mogę wpaść
Zimowa Aura też bardzo ładnie wpisuje się w krajobraz, jedyny problem to ten że szybciej ciemno się robi, a wtedy nasze dziewczyny nie roztaczają w pełni swego uroku ;).
Ale w kwestii spotkania mysle ze mozna liczyc na ALeks_K, Ciebie, Marcina (nie wiem jaki ma nick na forum), jest jeszcze kolezanka z 147 i kilka alf ktore widuje codziennie, wystarczy zagadac. W Świdnicy znajdziesz jakis chetnych?
ja bym przyjechał najlepiej w jakąś niedzielę z rana :) przy okazji zwiedziłbym zamek,bo ostatni raz byłem tam chyba z 15 lat temu
No to możemy sie na niedziele spróbować ustawić, proponuje niedziela godzina 13 :)
Ze Świdnicy to myślę że jeszcze Buksal by sie skusił, co Ty na to Mateusz? Wiem że to na pewno czytasz :D
Bo ogólnie to już nie te czasy co kiedyś że w Świdnicy były 3/4 Włoszki które stawiały sie na każde wezwanie :/
Niedziela o 13 średnio mi odpowiada, ale postaram się by Wałbrzych godnie was przywital!!!
Jeżeli jeszcze ktos potwierdzi, napewno się stawie!
jak dla mnie ta niedziela odpada.już mam inne plany :( ale jakaś przyszła czemu nie?