to co z tym zlotem? Gdzie będzie? Fajnie jakby coś się udało :)
Printable View
to co z tym zlotem? Gdzie będzie? Fajnie jakby coś się udało :)
no wg mnie dobrze było by mieć jakiś tor żeby się pobawić i strzelić fote z samymi 155 na lini startu :D ja moge się bujnąć do Łodzi lub Warszawy, ale też bez sensu jak sie już zjedziemy żeby tylko na jakimś dennym parkingu stać - przynajmniej to musi być duży pusty parking kilka pachołków i stoper :D tylko tu jeszcze raz zaznacze ze za nie tak duze pieniadze mozna wynajac kartodrom w Bydgoszczy :D:D:D chociaż tu tylko ja z Alfistów mam 155 :P
tez myślę, że jakiś tor musi być. Poza tym byłoby fajnie żadnej innej alfy oprócz 155. Wreszcie ursusy były by w mniejszości :D bo szczerze powiem, ze dziwnie to wygląda jak na zlocie ar odpalają prawie same ropniaki, i ten unoszący się zapach ich spalin blee.
Najpierw może ilu by chętnych było,potem miejsce i czas.ewentualnie połączyć siły ze 164,33 i 75.co o tym myślicie?
75 moze byc koniec produkcji zbiega się z poczatkiem 155
ja sie pisze :) tor jak najbardziej :) a to czy Poznań czy Bydgoszcz to bez różnicy :) tylko mam nadzieje że zdąże zawieszenie zrobic :) pozdro
jak potrzebujesz gratów wal, załatwimy:)
Ja też wstępnie byłbym jak najbardziej zainteresowany, ostatni zlot na jakim byłem był Fiata Tempry i było w ch..... samochodów.
Amigas dzięki ale bedę robił aira od nowa :) także raczej z seryjnych części nic nie potrzebuje:) pozdrawiam
Dales ty chyba butli w swoim air nie miałeś i Ci zawias opadał??;p
a tak pozatym pokazałbyś instalację;p