Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub marzenia może spokojnie pytać ale uprzedzamy że dużo potrafimy załatwić ale w sprawie cudów prosimy udać się do najbliższej parafii.
Printable View
Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub marzenia może spokojnie pytać ale uprzedzamy że dużo potrafimy załatwić ale w sprawie cudów prosimy udać się do najbliższej parafii.
czy jako milosnik, ale niezrzeszony takze mile widziany?
kazdy milosnik jest mile widziany ;) zapraszamy na malte na spotkanie ;)
To już wiadomo gdzie się spotykamy?
Myślę że najlepiej będzie spotkać się na parkingu M1 jest duży i nie będzie problemu z wyjazdem, a w dodatku tam się wszystko zaczeło :D
Ja myślałem bardziej o parkingu w komornikach.tam koledzy jadący od Łodzi i Wrocławia mieliby łatwiejszy dojazd bez błądzenia !!!!! ale to zostawiam współorganizatorą !!!ja ogarne temat ośrodka !!!!!
Fajny pomysł ze zlotem :) Dopisałem do kalendarza, że w marcu trzeba się zdeklarować najpóźniej. Chętnie przyjadę, ale jeszcze nie wiem czy 14/15 kwietnia będe miał do dyspozycji.
iroen sama impreza jest 14 ;) 15 odsypianie ;)
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
co do miejsca spotkania to :
spotkanie nastapi na markingu M1
tam gdzie zaczely sie nasze poznanskie zloty :)
oto link do mapki po kliknieciu na nia mozna ustalic sobie jak dojechac. co do godziny to zostanie ona podana kolo poniedzialku .
http://maps.google.pl/maps/place?q=p...55347387054827
01. CIMA&PAULA
02. CZAREK82
03. TOMAJ+Ania
04. Siwulec82 i Ania
05. Marek i Asia + pies
06. Baruś91 + Klaudia
07. Kynium + Dorota
08. Krzysztof73 + Basia
09. Boro.m + Aga
10. Pietia + Alicja
11. Pisiordini + ?
12. Misiu7911+Paulina+Malgosia
13. Alfredo+(os.towarzysząca)
14. Edwin156+Edyta+Misia
15. Drift-R + Aga
16. Olaf3276 + 1
17. Monika + 1
Wstępnie deklarujemy obecność, prawdopodobnie jeden dzień albo na przejazd z Poznania, jeszcze nie wiemy jak będzie wyglądało wolne 14 i 15 - Ja + Daria + Szkrabul. Pozdrawiam