-
1800 ? ..to jakaś podwyżka była ? :rolleyes: ;)
Podawałem wczesniej cenę 1300zł bez spoilera ..ze spoilerem pewnie ok 1600zł. Pełna cena to 2500zł w sklepie, więc będzie to rabat ok. 36%.
Jeśli ktoś byłby chętny, proszę z jakimś przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem dać znać.. bo troche mamy poślizgi aktualnie z realizacją zamówień.. chyba wiosnę ludzie poczuli.. :)
-
Dzisiaj pierwszy spoiler na klapę został wyjęty z formy.. i pasuje do pokrywy bagażnika dokładniej niż oryginał.. tak więc etap robienia form bodykitu Zendera do 166 uważam za zamknięty.. :)
-
Mam nadzieję że się pochwalisz jak to wygłada. Najlepiej na aucie ;) także czekamy na prezentacje :D
-
I jak tam sa juz jakies real fotki tego pakieciku?
-
też jestem bardzo ciekawy.
-
Ehh.. trochę kompletów poszło, ale nie pomyślałem o poproszeniu o fotki.. Postarm się przy najbliższej okazji zdobyć, choć w sumie nie będą różniły się od oryginalnego zestawu.. :)
-
Musisz koniecznie fotki wstawić. Ten pakiecik to absolutny rarytas i trzeba to ogłaszać wszem i wobec, że jest dostępny. !
-
Właśnie, prosimy aktualną cenę i fotki ;)
PS. Ceny brutto?:P
-
Cena bez zmian - 1300zł bez spoilera ..ze spoilerem pewnie ok 1600zł. Oczywięcie fakturę mogę wystawić jak ktoś potrzebuje..
Co do fotek, to jak tylko wysępie od jakiegoś klienta, to wrzucę.. :)
-
Kolego a ile za samą lotke na bagażnik?