Napisał
Kamilek
mmm, a ja juz częśc odrzuciłem aut, przyjdą cieplejsze dni to czas wyruszyć n giełdę...
mam kilka trudnych dla mnie pytan:
1. warto mi się pchać w tak stare auto jak superb ktore staro jest przede wszystkim designem, technologia na dośc wysokim poziomie, ale wnetrze jest rownie okropne jak wygląd zewnętrzny (chyba że czarny metalic), choc przyznać trzeba że auto mało awaryjne
2. vw passat b6 - dzieli się na 50/50 % ludzi ktorzy kochają albo nienawidzą, nie mówie teraz o dieslach, silniki FSI tez podobno slabe jak i cała elektryka..., warto pomsleć czy zostawić go w spokoju i nie ładować sie pod minę
3. wcześniej byłem ze audi a4b6 - on on o i tylko on, ale niedaawno tak se pomyslelismy że zaplacimy ok 35k z rocznik 03/04, a za rok/dwa niestety te audi będzie znów dziesięciolatkiem... a jak wiadomo wraz z wiekiem coraz więcej rzeczy wyłazi... obecnie myslelismy nad a4b7/bmw3e90/merccw203 - kupie ich roczniki 05 (kasa 40/45 k) na 06 by bylo bardzo cięzko, i zapewne wiekszy przebieg ok 150k bite... wzamian tych marek prestiżowych ktorych częsci są cholernie drogie, aso odpada na starcie mogę mieć alfe 07/08r z pieknym wyglądem, mondeo mk4 czy lagune III ktore sa rownie ladne, swieże, z normalnymi przebiegami i młode...
co Panowie sądzicie ? może napisalem tak niezrozumiale ? :) jak co to piszcie i inaczej ułoże