-
Chłopaki moze na nastepny zlot przygotujemy mała kampanie na podkarpacie?:) Dużo osób jest co ma alfy, nie wie o spotach a nie siedzi na forach :) Zrobimy plakaty i w najwiekszych miastach rozwiesimy po parenascie :) a do tego na necie otworzyc stronke :) ? Hmm?
-
mozesz przyjechac nawet furmanka...nie lam sie...jakos bella dojdzie do siebie...zapraszam mimo wszystko :mrgreen:
-
Ja też pewnie zaglądnę :D . Rozmawiałem z Grzelutkiem, ma być miło i przyjemnie więc się skuszę :wink: . Tylko najpierw Lancię odpoleruję, żeby nie było "lasu" :mrgreen: . W polańczyku na dole nadal jest ten duży parking, miłe ustronne miejsce. Natomiast na solinę według mnie nie ma sensu się pchać, bo w niedziele tam nie ma gdzie postawić jednego samochodu, o kilkunastu nie mówiąc :roll: .
-
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz
8. kubatron (mam nadzieje)
odezwij sie przyjacielu
9. żuczek ( bez ciebie nie jade kto mnie scholuje w razie czego
10. ENZO
11. galczas
12.wołek
Jest nas coraz wiecej,juz nie jest zle,mysle ze w ostatnim tygodniu jeszcze ktos do nas dołączy.A z tym polanczykiem to trzeba sie faktycznie zastanowic
-
Później można zrobić przejazd przez Solinę, tam na dole niżej tamy jest taka fajna zatoczka. Można by było zapalić jakiegoś grilla itp. Z resztą takie rzeczy to można ustalić już na miejscu.
-
ok to kochani umawiamy sie na godzine miedzy 12 a 13... mysle ze tak bedzie najlepiej, bo kazdy dotrze na czas... a zbiorke i apel :mrgreen: zorganizujemy na tym tajemniczym duzym parkingu na polanczyku...ja nie wiem gdzie to jest ale koledzy Grzelutek i Wołek mam nadzieje wszytko nam objasnia...jak wszystko jasne to werbowanie trwa nadal...pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
-
chętnie skorzystałbym ale wylatuje za granice 11-stego,szkoda.Może następnym razem a jak nie ja to żona pojedzie bo jazde do tej pory opanuje maszynką.Pozdrawiam bardzo żałuję.Powodzenia i udanego zlotu :lol:
-
ja na 99% będę. auto już zatankowane, w robocie zgłoszone, że nie przyjdę choćby się paliło, w sobotę wypicuję alfę i wyruszam. To gdzie dokładnie się umawiamy?? Aha, jakieś imprezy mają być w te nd na solinie więc musimy jakieś odludne miejsce znaleźć. Jak wypali to przyjadą ze mną jeszcze dwie 145 :) I oczywiście gdyby pogoda nie dopisała to też się spotykamy?!
Ps. może komuś się uda namówić moją dziewczynę żeby ze mną przyjechała? :wink:
Pozdrawiam i do niedzieli.
-
moze klimkowka albo nidzica /? mozna by tez bylo nad czorsztyn jest duuzo wody dookola a pogoda sprzyja takim wyjazdom i wspolny spot malopolski i pokarpacia
-
najprawdopodobniej Polanczyk...koledzy jeszcze dadza dokladne namiary na ten duzy odludny parking...miejsca drastycznie juz nie ma co zmieniac bo to tylko wprowadzi zamet, wiec Polanczyk 12-13 godzina. chocby sie walilo i palilo i padalo i zaby z nieba lecialy...bierzcie CB jedzonko i picie i dziewczyno Dara...daj sie namowic!!! bedzie super...Kochani juz nie moge sie doczekac.