ooo tak w kamieniu było by ok. :)
Printable View
ooo tak w kamieniu było by ok. :)
Witam.I mamy lipe koleżanki i koledzy ze spotkaniem dziś zadzwonił do mnie kierownik ośrodka na którym miał być zlot i na ośrodku jest wesele nie zgodzili się na to aby był tam jeszcze zlot :-/ . Może tak jak kolega pisze na kamieniu w Rybniku ostatnio był tam zlot Merca
Szkoda:( Państwo młodzi mogli by mieć fajne foty na tle naszych cudeniek.Myślę że niewiele par młodych ma takie możliwości.A może się przestraszyli że będziemy na takim spocie palić gumy,rzucać tarczą hamulcową w dal:) itd itd
Mnie to już wszystko jedno byle by sie zebrac w grupe i raz w roku zjawic razem. mam teraz mało czasu na latanie i załatwianie, ale tez nie wszystkie miejsca znam i zbytnio nie moge pomóc, ale deklaruje sie iż przybęde.
Czyli mamy brak organizatora.
Jest tam u was w powiecie ktoś kto to ogarnie?:)
Wygląda na to że brak organizatora spowodował upadek tematu. Pytanie czy nie można przesunąć tego na 12.05, czyli pierwsza sobota po długim łikendzie. Może wtedy ośrodek leśna polana będzie wolny. Miejsce spoko tylko szkoda że to wesele pokrzyżowało nam plany. Maniek fajnie ograniał temat więc może jakby innym pasowało tego 12-tego to zapytałby czy ośrodek ma wolny ten termin.
no myślę ze jak przesunie się termin to nic się nie stanie, czyli dobry pomysł :)
A miało być tak pięknie :)
najwyraźniej temat umarł
Mówisz i masz. Organizuje mały zlot (a może duży?) nad zalewem Rybnickim , jeżeli ktoś kojarzy , "Na Kotwicy". Do dyspozycji byłby ogrodzony plac z kempingami i miejscem na rozbicie namiotu , duży grill. Największa atrakcja - do całodniowej dyspozycji byłaby 10 - 12 osobowa żaglówka http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/11/47.jpg (im nas więcej tym taniej). Zakładam także przejechać kolumną Włoszek ulicami Rybnika. Kolejną potwierdzoną atrakcją będzie obecna na zlocie Lancia Delta Integrale EVO2 w barwach Martini Racing , wielka gratka dla zakochanych w makaronie. Na LKP jest mały odzew , więc może Wy bracia wspomożecie? Moja propozycja 24 czerwiec.
Załącznik 57813