-
Parking będzie wynajęty na parę godzin, chyba, że chcesz przyjechać wcześniej dzień to jakoś się dogadamy. Piszcie kiedy chcecie przyjeżdżać żebym wiedział jak załatwić parking.
Będziemy rozmawiać z parkingami przy muzeum narodowym obok błoń, z parkingiem na placu szczepańskim, oraz przy teatrze bagatela koło dworca. W razie potrzeby można zaparkować przy fundacji, która jest z drugiej strony błoń przy ulicy Cichy Kącik 14.
Czekam na wasze deklarację i idę załatwiać parkingi.
-
ja mogę być od samego początku
-
Ja chciałbym aby imprezę zacząć rozkręcać około 8 rano rozdając ulotki i promując ją w centrum miasta "warcząc" naszymi Alfusiami, a około 10:30 wyjechać na miejsce koncertu kolumną. Jak staniemy kolumną przy błoniach to zapraszam do Fundacji na herbatkę jeśli się wszyscy zmieszczą hehe.
-
Przeczytałem tylko 1 stronę, ze akcja dzieje się na kobierzyńskiej. Kupiłem w sobotę 156 sw V6. Nie mam jeszcze na opony co prawda i dokładka jest do zrobienia ( spora dziura po jednej stronie), lecz jeśli założę opony na piękne 17'' to jeśli nie będzie kolizji z moim egzaminem językowym, to NA PEWNO przyjadę, bo mieszkam obok stadniny prawie.
Śliwka Wegierka V6 SW ...lpg...
Słuchaj... Mój znajomy NIE WIEM czy będzie wtedy akurat w krk... nie ma Alfy, ale ma jedynego w kraju FSO POLSKI 2000 ( polonez 2000 abarth na rynek skandynawski, prze cudo). Jego kobieta jeździ konno, ma konie, ma stajnię i tak żyje. Może dla takiego celu udałoby mi się go poprosić by tym poldkiem przyjechał, gdyż może nie alfa, ale sztuka konkret.
------
Studiuję zarządzanie kulturą na UJ ( w zasadzie to kończę właśnie )... może wkręciłbym kogoś z moich wykładowców w imprezę... Ostatnio, jeden z nich był podniecony jak więzień po 30 letniej odsiadce na widok 90/60/90 jak usłyszał, że kupiłem kolejną alfę. Inny zaliczył mi za Alfę egzamin i sam kupił crosswagona.
Potrzebujesz coś z artystów? Mój ojciec jest plastykiem. Ja działałem w teatrze jednym, mam znajomości też różne.
-
Ja też mam dużo znajomości i wtyki w Grotesce i Bagateli. Znam dwie kompozytorki i piosenkarki, ale na pewno nie pogardzę żadną kolejną znajomością. Myślę, że na takie rozmowy trzeba się konkretnie umówić i pogadać wcześniej bo to nie koniec imoprez koledzy na czerwiec lub lipiec następny zjazd,
Co do twojej Alfy i Poldka bierzemy:)
Pozdrawiam Rafał
r.gabrych@o2.pl
gg: 5196954
-
Taki Poldek to rarytas, przydałby się na miejscu :D
Gdyby mi za alfę zaliczali egzaminy na uczelni.. eh... :rolleyes:
-
http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...rak%C3%B3w.jpg Dokładnie to ten samochód. Był w legendach. Właściciel jest prawnikiem, więc jest zaganiany ale sprzedałem mu inicjatywę i czekam na odzew. Nie wiem tylko, czy mu się to nie pokryje z wyjazdem, bo mają jechać w Pireneje... po NOWEGO funkiel niemal ( przebieg coś koło 1000km ) Borewicza we fiołkowym kolorze. Jadą po niego w dodatku starą beczką mercedesa- taka wyprawa zapaleńców.
-
Super !!!
Kochani, potrzebuję juz pewną ekipę do końca tygodnia. PROSZĘ WSZYSTKICH JESZCZE RAZ O POTWIERDZENIE PRZYBYCIA!!!
Zamykamy scenariusz imprezy w piątek!!! Jeśli ktoś tu ostatnio nie zagląda z osób z listy proszę innych o pomoc w doprowadzeniu go.
heheh naprawdę muszę mieć na 200% do piątku potwierdzenia!
P.S. Szukam konferansjera. Jakby ktoś coś wymyślił też do piątku.
-
-
Potwierdzam tylko prosił bym na sam koniec dokładnie napisać gdzie w końcu mamy być i od której. I jakiś sensowny plan bo trochę idzie się pogubić wertując ten wątek.