Czyli Panowie z Superalfa nie zarabiają na swych samochodach. Dokładają do interesu a strawą jest dla nich dobre słowo kupującego, uścisk ręki no i czasem ta kawa i ciastko..... z Lidla :D
Printable View
Czyli Panowie z Superalfa nie zarabiają na swych samochodach. Dokładają do interesu a strawą jest dla nich dobre słowo kupującego, uścisk ręki no i czasem ta kawa i ciastko..... z Lidla :D
Zadziwiająca jest Twoja nadinterpretacja.Cytat:
Napisał Majkel
W poprzednim poście odnosiłem się do konkretnego przypadku przedstawionego przez przedmówcę.
Sądzę, że w SuperAlfa zarobiono na sprzedaży mojego auta. W końcu w związku ze zmianą kursu euro podniesiono cenę złotówkową. Po to, aby nie być stratnym albo uzyskać zakładaną wcześniej (przy starym kursie euro) marżę.
Ciastko było z jakiejś piekarni. Nie pamiętam jakiej, ale logo było na papierowej torebce... :PCytat:
uścisk ręki no i czasem ta kawa i ciastko..... z Lidla :D
Przykładowo zarobione 6000zł wkłada sobie do kieszeni i idzie na impreze.
Jeżeli planuje kolejny zakup Kupuje kolejne 10000Euro za które zwraca mu następny kupujacy.
Za co kupuje skoro wydał na imprezie?Cytat:
Napisał Majkel
To jest wydarzenie z nieokreślonej przyszłości i przy niewiadomym kursie euro oraz cenie auta w PLN.Cytat:
Napisał Majkel
Z mojej strony w sprawie kursów EOT. Wg mnie dosyć już napisałem w tym temacie, aby to w końcu zakumać ;)
zgadzam sie :wink:Cytat:
Napisał Majkel
inwestuje?? Zeby zarobic, trzeba najpierw zainwestowac :wink: Poza tym nie sadze, aby nie miali wolnej gotowki na zakup "nowych" samochodow.Cytat:
Napisał piter34
Wiec Paniepiter34, ze tak powiem, zostales Pan w ***** zrobiony niestety :roll: :|
Ale wazne, ze Alfa ok 8) Niech Ci sluzy :P
No ale jak teraz wyda więcej zł, to następne auto sprzeda również za więcej zł. No co wy... matematyki nie mieliście? Oczywiście że zarobił kupując Euro tanio, a potem sztucznie windując cenę auta. Ale ma do tego prawo. On decyduje za ile auto sprzeda.Cytat:
Napisał piter34
Oj, popieprzyło mi się troszkę, było nie pisać tego posta po kilku głębszych :lol:Cytat:
Napisał piter34
Kurdepiter34, Miałem z ojcem dzisiaj jechać ją oglądać, ale się wycofaliśmy.
Napiszę, że targowałem się z Panem z SA o nią. I jak stała za 37900, gotów był mi ją sprzedać za 35500 z oponami zimowymi na felgach.
A ty za ile kupiłeś, Piter? Jeśli można wiedzieć.
Czy Panowie to wiedzą, (ale ja nie) że:
Dane adresowe:
Firma Pewne Auta
Sw. Jadwigi 57/65
42-200 Częstochowa
Krzysiek 604 409 216
Auto-Komis Superalfa
42-200 Częstochowa
ul. Jadwigi 57/65
+48 696 60 40 40
Z ciekawości patrzę a tu zonk...
Ojjj kolejny dowod ze maniacza ceny..Cytat: