Przecież wyraźnie jest napisane że:
"Komputer PC 12V + Panel dotykowy 7 " (dodatkowo )"
- - - Updated - - -
Czyli nie ma żadnego dotykowego ICSa.
Nie wspominając o tym że żadna 166 nie miała 12 głośników i gościa trochę ponosi :)
Printable View
Przecież wyraźnie jest napisane że:
"Komputer PC 12V + Panel dotykowy 7 " (dodatkowo )"
- - - Updated - - -
Czyli nie ma żadnego dotykowego ICSa.
Nie wspominając o tym że żadna 166 nie miała 12 głośników i gościa trochę ponosi :)
racja widzisz nie doczytałem ze zrozumieniem chyba ten wygląd mnie ogłupił trochę...:P
Widzę że temat podupadł, a szkoda bo miałem nadzieję że uda się zmodyfikować nasze ICSy.
Nie podupadł, ale chwilowo odłożony na niedaleką przyszłość ;)
Czy ktoś sprawdzał przez jaki interfejs wychodzi obraz z ICSa do wyświetlacza? Bo może łatwiej będzie faktycznie wziąć dotykowy ekran z nawigacji i wyświetlić na nim obraz z ICSa?
Ja wlasnie jestem na etapie planowania rozbudowy systemu. Po przeczytaniu chyba wszystkiego w necie i obejrzeniu wielu kombinacji. Doszedlem do wniosku ze najlepsze rozwiazanie to dolozenie radia z wyjezdzanym monitorem 7' Tutaj ktos ladnie zrobil obudowe, cos takiego tez chce miec. Jedyne co jest zlego w tym projekcie to cena ;) koszt takiego porzadnego radyjka w pelnej opcji od 900-1100 zl za chinczyka do 4k za Alpine/Pionner itp + obudowa. Moze nie w temacie konkretnie ale warte rozwazenia i najprostsze do wykonania.
Załącznik 80621
Niestety dla mnie jak i większości użytkowników taka zabudowa radia to wieś. Szpeci kokpit. Temat tej nakładki czy adaptera był już wałkowany dawno temu. Prawie nikomu nie przypadł do gustu. Nawet ktoś swego czasu miał to na sprzedaż to chyba nikt nie chciał :) jeżeli już chcesz coś pomidzić z tego schowka i żeby to miało smak to może popatrz na moje rozwiązanie. Dużo roboty ale koszty śmieszne. Ja cały czas się noszę z zamiarem zrobienia drugiej takiej nawigacji jak moja. Nawet mam już część klamorów ale jakoś mi brak motywacji :)