na blacie :) ?? nie rozumiem ^^
100p mi już wysłał elearn i instrukcję :)
a elearn to daje że w nawigacji będzie mi gadać po polsku czy jak to jest ^^ ?
Printable View
na blacie :) ?? nie rozumiem ^^
100p mi już wysłał elearn i instrukcję :)
a elearn to daje że w nawigacji będzie mi gadać po polsku czy jak to jest ^^ ?
na blacie- ile pokazywało po trasie na liczniku km/h?
elearn to program do komputera tylko i wyłacznie. nie mozna go wgrywać itp. do samochodu. odpal go sobie to zobaczysz o co chodzi ;)m
z tym oprogramowaniem polskim do navigacji to nie mam pojecia. ja sie w zmiane softa nie bawiłem bo jak sie czegos nie umie to lepiej sie za to nie brać ;)
nie sprawdziłem XD bo dziś dopiero to rozpracowałem hehe :) gdzie to jest oczywiście ^^
a co do prędkości teraz jest 49km/h :) ale średnia z tego co jechaliśmy to było 140-150 :) ale 200 też szło ale się bałem hehe ^^ muszę się przyzwyczaić.
a da się zresetować to ile ma spalania itd ? żeby nabijało od nowa ??
Ale powiem że autko robi wrażenie i wszyscy są pod ogromnym wrażeniem ^^ (a śmiali się że tak daleko jadę ) muszę powiedzieć że w Polsce są jeszcze uczciwi ludzie ^^
no to juz wiem dlaczego az tyle spalila :D mi wychodziła od 4.9- 5.4 na trasie przy jeździe do 110km/h.
tak da się skasować. wystarczy na dłużej przycisnąć przycisk "czołowy" w dźwigni od uruchamiania spryskiwaczy ;)
To teraz czas żebyś zaprezentował swoją furkę w dziale nasze Belle :)) Powiem Ci jedno, teraz jesteś zadowolony z zakupu a będziesz jeszcze bardziej :)
nom na pewno coś tam wrzucę ^^ ale czekam żeby tylko śniegu nie było i dam ją do polerowania ^^ i zmienię gumy na letnie :) i zrobię kilka na prawdę fajnych zdj :)
- - - Updated - - -
a powiedzcie mi jest jakaś instrukcja do nawigacji )? i jak się przewija muzykę oraz wybiera inne płyty :) ?
Uzupełnienia / rozrywka i komunikacja / connect nav
http://aftersales.fiat.com/elum/Mode...part_number=#1
tak jak by co ^^ w tym temacie http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_sashimo.html są fotki z dnia dzisiejszego ^^ tak na szybko bo jak widać zima i w ogóle ;/ to szkoda mi ją znowu myć bo wyjadę na drogę i znowu będzie to samo ;/ a nie chcę też przesadzać bo myłem ją już 2 razy XD w 2 dni ^^
PS: tematu nie zamykajcie bo się przyda do dalszych pyta :P
p.s. masz tylko 6 air bag :-)