źle narysowane ale dobrze ponumerowane jest.
Printable View
źle narysowane ale dobrze ponumerowane jest.
Kiedy pierwsze próby odpalenia?
dzięki wielkie za pomoc w rozszyfrowaniu przewodów, prawie wszystkie podłączone :D Zastanawia mnie linka prędkościomierza, podejrzewam że będzie z nią również problem, w starym silniku było na linkę tu jest elektronicznie, trzeba będzie coś pokombinować :( Co do odpalenia to sam nie wiem jeszcze troszkę pracy zostało, mam nadzieję że w tym miesiącu serce zabije ;)
a ta linka ze skrzyni nie idzie ?? i zegary też chyba stare masz??
faktycznie linka idzie ze skrzyni :D
jutro "zabieram" się za elektrykę, a raczej elektryk bo temat nie dla mnie. Ciekawe jak pójdzie, bo trzeba wiązkę od sprinta przerobić tak by zgrać ją z silnikiem i przekaźnikami od 33. U siedmiu elektryków byłem i żaden nie chciał się tego podjąć :( każdy woli chyba szybką robotę, lub się nie znają, ale na szczęście znalazł się jeden i wydaje mi się że zna temat.
Masz całkowita racje znależć w tej chwili dobrego elektryka graniczy z cudem!
- - - Updated - - -
Każdy liczy na szybko i dobrze płatną robótkę a w tym wszystkim nie o to chodzi.
dokładnie, a zapytania elektryków z jakim się spotkałem podczas ich szukania, jeszcze bardziej potwierdzają moją opinię na ich temat. Podjechałem do jednego z nich i pierwsze pytanie jakie mi zadał to:
E:"a jakie auto"
Ja:"Alfa Romeo"
E:"oj nie nie dziękuje"
Ja:"czemu Pan nie chce robić, przecież to prosta elektryka, bez żadnych komputerów"
E:"bo to Alfa a ja takich aut nie robię"
Dobre,dobre i jeszcze raz dobre jest w telewizji taki serial nie pamiętam tytułu ale też tam jest taki warsztat który nie naprawia włoskich samochodów gdyż one nie są naprawialne!!
Kolega redziar nic nie pisze jak tam dalej przebiega projekt,mam nadzieję że nie rozmyślił się i go nie zaniechał.