Niee nie nic dostalem :p to chyba nie ja bylem. Moja nie jest czarna, ale tez ciemna..taka szara mysz :) zreszta mam dosc charakterystyczna rejestracje a w drodze ramki klubowe :) takze moje 88c8 bd widac z daleka:)
Niee nie nic dostalem :p to chyba nie ja bylem. Moja nie jest czarna, ale tez ciemna..taka szara mysz :) zreszta mam dosc charakterystyczna rejestracje a w drodze ramki klubowe :) takze moje 88c8 bd widac z daleka:)
Niestety mam smutną wiadomość :( Na spocie będzie jedna Bella mniej... Moja nie zdąży być reanimowana do niedzieli :/
Wczoraj silnik mu spadł na łapkę i obcięło mu kawałek opuszka palca, ma dłoń zabandażowaną, ciężko mi go w takiej sytuacji nawet prosić, żeby coś pomajstrował... A na szybkości ogarniętego mechanika nie mam wielkich szans znaleźć.
Nie bo nie jestem do konca pewny czy musze isc do pracy:p ale jak bd czas na pewno wpadne,a za zamek najwyzej doplace na miejscu:) polecam zwiedzanie kamienia diabelskiego jak juz wybierzecie sie do grodka:) jest tam jeszcze taki wyyyyysoki nieczynny wiadukt ale nie do konca pamietam gdzie..chociaz fajny plenerek, to zima pewnie nikogo nie zainteresuje.pozdro
Mask mogę Cię zabrać w niedziele jak co dzwin albo pisz.
PYTANIE do tych z Grudziadza.o ktorej wyruszamy? Ja proponuje spotkać się na bliskiej za mostem grudziadzkim.
Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Ile samochodow sie zapowiada?:)
Adi musisz mnie jeszcze do listy dopisac!;)
bevold19 dobrze pisze.W drodze na kamień można naprawdę zrobić fajne zdjęcia.Pisząc o tym wiadukcie to chodzi Ci o most w Leosi?