W meskim przypadku moze byc problem z kurczeniem sie pewnej czesci ciala wiec nie polecam :DCytat:
Napisał bija22
A jezeli o mnie chodzi to ja nie mam zastrzezen.W kazdym aucie jest cos do czego mozna by sie doczepic.
Printable View
W meskim przypadku moze byc problem z kurczeniem sie pewnej czesci ciala wiec nie polecam :DCytat:
Napisał bija22
A jezeli o mnie chodzi to ja nie mam zastrzezen.W kazdym aucie jest cos do czego mozna by sie doczepic.
w 155 duża ilość plastików :/
wiele osob przede mna wspominalo ale dodam...skrzypi na dziurach jak stara kołyska...i jeszcze mnie wkurza moj niedzialajacy alarm...musze otwierac kluczem i co jeszcze mnie wkurza? ze to nie 156 GTA <płacze>
Dziwne spostrzeżenie... ;//Cytat:
Napisał MoDy
Oj prawda, prawda... :?Cytat:
Napisał Kosiar
Mało praktyczne. Shake roztopiony , interes przeziębiony :PCytat:
Napisał bija22
Pozdr Tiga
Mnie wkurza skrzypiaca tapicerka i maly skret,oraz maly wlew plynu do spryskiwaczy
Ale panowie nie ma co narzekac. Pamiętacie jak wyglądał......poniekąd zbiornik od spryskiwaczy we FIAcie 125p MR czy w Żuku ? :)
A cofanie w niepogodę? Czaaaaad ;]
a mnie wkurza to że tak ciężko znaleźć tą jedyną i wymarzoną - aktualnie jestem na etapie kupna swojej pierwszej Alfy a zarazem samochodu :)
No i nawracanie :DDDCytat:
Napisał puotek
Ale przecież nie do tego Alfa jest stworzona :D
no kolego - z Alfą jak z żoną - nie bierzesz pierwszej z brzegu tylko czekasz na tą jedynąCytat:
Napisał cin_ek
ja czekałem 24 lata :mrgreen: ale potem ..........